مقایسه گلکسی A35 با پوکو X6 از آن جهت می تواند جذاب باشد که این دو میان رده خوش قیمت در سال ۲۰۲۴ توسط دو برند محبوب روانه بازار شده اند. تنوع میان رده های سامسونگ سبب شده است که کاربران بتوانند با هر مقدار بودجه ای که در اختیار دارند به سراغ خرید گزینه مورد نظر بروند. در طرف دیگر شیائومی قرار گرفته که در چند سال اخیر توانسته خود را به عنوان یک رقیب سرسخت برای سامسونگ معرفی کند. سامسونگ همزمان با معرفی گوشی گلکسی A55 تصمیم گرفت که برادر کوچکتر یعنی گلکسی A35 را نیز در اختیار کاربران بگذارد. دو میان رده با سخت افزار عالی و طراحی قابل قبول که می توانند در سال جدید به عنوان بهترین و پرفروش ترین گوشی های میان رده خود را معرفی کنند.
در طرف دیگر گوشی Poco x6 قرار گرفته که به واسطه مشخصات فنی عالی و طراحی جذابی که دارد کاربران را برای انتخاب نماینده سامسونگ مردد خواهد کرد.
با توجه به این موارد ما در مجله فروشگاه اینترنتی وال تل تصمیم گرفته ایم که با مقایسه گوشی Galaxy A35 و گوشی Poco x6 به شما کمک کنیم تا بتوانید تصمیم خود را به درستی بگیرید.
مقایسه طراحی و ساخت گوشی Galaxy A35 با گوشی Poco x6 می تواند برای کاربرانی اهمیت داشته باشد که به دنبال خرید گوشی هایی با ظاهر متفاوت و خوش دست هستند. هم سامسونگ و هم شیائومی در چند سال اخیر تلاش کرده اند که کیفیت طراحی و ساخت میان رده های خود را ارتقا دهند. سامسونگ برای طراحی این میان رده خود ترجیح داده به سراغ مدل Key Island برود. به احتمال فراوان هدف طراح این بوده که از شباهت گوشی گلکسی A35 با نسل گذشته بتواند جلوگیری نماید. تصمیمی که تا حد زیادی جالب بوده و رضایت کاربران را در پی داشته است. با این حال به مانند نسل قبلی محصولات ارائه شده توسط سامسونگ، گوشی Galaxy A35 با پشت بدنه پلاستیکی روانه بازار می شود. علاوه بر این فریم این گوشی نیز از متریال پلاستیک انتخاب شده است. سامسونگ برای محافظت از گوشی خود ترجیح داده به سراغ یک محافظ قدرتمند برود. در بخش جلویی می توانیم محافظ گوریلا گلس ویکتوس را مشاهده کنیم. از نظر ابعاد بدنه، گوشی گلکسی A35 تفاوت چندانی با نسل قبلی محصوله ارائه شده توسط این برند ندارد. از جمله مشخصات دیگر طراحی و ساخت گوشی Galaxy A35 می توان به بهره مندی از گواهی IP67 اشاره کرد. بدون تردید این ویژگی می تواند برای کاربران جذابیت زیادی داشته باشد. این گواهی از گوشی در برابر عمق یک متری آب و همچنین گرد و غبار به خوبی مراقبت می کند. با بررسی بیشتر نماینده سامسونگ متوجه می شویم که دارای وزن ۲09 گرمی است. اگر قصد خرید این میان رده سامسونگ را دارید، می توانید از بین رنگ های یاسی، لیمویی، سرمه ای تیره و آبی روشن گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید.
برای مقایسه گوشی گلکسی A35 و پوکو X6 از نظر طراحی و ساخت به سراغ میان رده شیائومی می رویم. شیائومی برای ساخت این گوشی خود کاملا مشابه رقیب یعنی سامسونگ عمل کرده و از متریال پلاستیک برای بخش های پشت و فریم استفاده کرده است. از نظر کیفیت و مقاومت بدنه هر دو گوشی در یک سطح قرار دارند. با این حال گوشی گلکسی Galaxy A35 نسبت به پوکو X6 مقداری ضخیم تر بوده که ممکن است برای کاربران آزاردهنده باشد. در عین حال وزن گوشی پوکو X6 به مراتب کمتر از گوشی گلکسی A35 است. شیائومی این گوشی را با وزن تنها ۱۸۱ گرمی روانه بازار می کند. از جمله ویژگی های طراحی و ساخت پوکو X6 می توان به پشتیبانی از گواهی IP54 اشاره کرد. در این بخش محصول ارائه شده توسط سامسونگ می تواند برنده رقابت باشد.
به سراغ نحوه قرارگیری سنسورهای دوربین می رویم. به مانند همیشه سامسونگ ترجیح داده که به صورت ستونی سنسورهای دوربین را بر روی قاب پشتی قرار دهد. گوشی گلکسی Galaxy A35 فاقد جزیره مستطیلی یا مربعی شکل به گونه ای صورت گرفته که می تواند برای کاربران جالب باشد. در طرف مقابل قاب پشتی پوکو X6 به شکلی صورت گرفته است که سه سنسور دوربین در کنار چراغ LED درون یک ماژول مربعی شکل قرار گرفته اند. دو سنسور با اندازه به مراتب بزرگتر به صورت ستونی بر روی قاب پشتی قرار دارند. یک سنسور کوچک در سمت راست و در پایین آن نیز چراغ LED را مشاهده می کنیم. در کنار ماژول مربعی شکل نیز آرم Poco حک شده است. اگر نظر ما را در خصوص نحوه طراحی و ساخت گوشی ها و به خصوص قسمت سنسورها بخواهید، بیان خواهیم کرد که سامسونگ یک طراحی ساده در نظر گرفته و در عین حال جذابیت گوشی شیائومی می تواند بیشتر باشد. در یک جمع بندی از نظر کیفیت ساخت و نوع طراحی نیز متوجه می شویم که هر دو محصول از نظر استحکام بدنه مشابه هم بوده ولی میان رده ارائه شده توسط شیائومی یک گوشی خوش دست تر است.
در گام بعدی به سراغ مقایسه نمایشگر گوشی های Galaxy A35 با گوشی Poco x6 می رویم. سامسونگ ترجیح داده برای این میان رده خود همان صفحه نمایش نسل قبلی را به کار گیرد. یک صفحه نمایش ۶.۶ اینچی از نوع OLED آن را بیشتر با نام تجاری SUPER AMOLED می شناسیم. از جمله مشخصات فنی صفحه نمایش این گوشی می توان به بهره مندی از وضوح ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسلی اشاره نمود. سامسونگ ادعا می کند که حداکثر روشنایی صفحه نمایش این میان رده در حالت خودکار به ۱۰۰۰ نیت می رسد. یکی دیگر از ویژگی های صفحه نمایش گوشی Galaxy A35 نرخ بروزرسانی ۱۲۰ هرتزی است. این میزان رفرش ریت بیشتر برای کاربرانی که قصد انجام بازی های سنگین را دارند جذابیت خواهد داشت. محصول ارائه شده توسط سامسونگ از تراکم پیکسلی ۳۹۰ پیکسل در اینچ بهره می برد. نسبت نمایشگر به بدنه در این گوشی نیز ۸۴.۸ است. علاوه بر این صفحه نمایش گوشی گلکسی A35 با قابلیت Always On Display می تواند از این نظر نیز برای کاربران جذابیت داشته باشد.
به سراغ رقیب میان رده سامسونگ می رویم. گوشی Poco x6 با یک صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی روانه بازار می شود. نوع صفحه نمایشی که برای این میان رده انتخاب شده AMOLED است. از جمله مشخصات صفحه نمایش گوشی Poco x6 می توان به بهره مندی از رزولوشن ۲۷۱۲ در ۱۲۲۰ پیکسلی اشاره نمود. در بخش وضوح صفحه نمایش می توان متوجه شد که این میان رده نسبت به نماینده سامسونگ عملکردی بهتر به اجرا خواهد گذاشت. مطابق ادعای شیائومی حداکثر روشنایی صفحه نمایش این میان رده در حالت خودکار به ۱۲۰۰ نیت می رسد. از این نظر نیز محصول اراده توسط شیائومی نسبت به گوشی Galaxy A35 برتری دارد.
یکی دیگر از مشخصات صفحه نمایش گوشی گلکسی A35 بهره مندی از تراکم پیکسلی ۴۴۶ پیکسل در اینچ است. این صفحه نمایش با نسبت به بدنه ۸۹.۷ درصد حاشیه های به مراتب کمتری نسبت به میان رده ارائه شده توسط سامسونگ دارد. پشتیبانی از استاندارد دالبی ویژن را می توان یکی دیگر از ویژگی های نمایشگر این گوشی نام برد.
اگر بخواهیم یک جمع بندی از مقایسه نمایشگر گوشی های Galaxy A35 و Poco x6 داشته باشیم، به برتری نماینده شیائومی اشاره خواهیم نمود. با وجود اینکه سامسونگ هم از یک پنل با کیفیت استفاده کرده است ولی از جنبه های مختلف میان رده شیائومی می تواند رقابت با نماینده سامسونگ را پیروز شود.
در گام بعدی برای مقایسه گوشی های Galaxy A35 و Poco x6 به سراغ یکی از مهم ترین قسمت ها می رویم. سامسونگ میان رده خود را با پردازنده اختصاصی اگزینوس ۱۳۸۰ روانه بازار می کند. یک پردازنده ۸ هسته ای که با فناوری ۵ نانومتری ساخته شده است. این پردازنده دارای ۴ هسته توانمند ۲.۴ گیگاهرتزی و ۴ هسته با توان ۲.۰ گیگاهرتزی بوده که توان کافی برای اجرای بازی های سنگین را دارد. از جمله مشخصات سخت افزاری دیگر این میان رده از سامسونگ می توان به بهره مندی از پردازنده گرافیکی Mali-G68 MP5 اشاره نمود. پردازنده ای که سامسونگ برای این میان رده انتخاب کرده قبلا امتحان خود را به خوبی پس داده است. این پردازنده می تواند سنگین ترین بازی ها را بر روی وضوح نسبتا مناسب پردازش کند.
در طرف دیگر شیائومی این گوشی خود را با یک پردازنده میان رده از کوالکام روانه بازار کرده است. نوع پردازنده ای که انتخاب شده Snapdragon 7s Gen 2 بوده که با فرآیند ساخت ۴ نانومتری و با ۸ هسته به خوبی توان بالای خود را برای اجرای بازی های سنگین نشان می دهد. از نظر فناوری ساخت این پردازنده نسبت به تراشه قرار گرفته شده بر روی میان رده سامسونگ عملکردی بهتر می تواند داشته باشد. گوشی Poco x6 از یک پردازنده گرافیکی Adreno 710 توان خود را برای اجرای بازی های سنگین دریافت خواهد کرد.
با مقایسه عملکرد پردازشی گوشی Poco x6 و Galaxy A35 متوجه می شویم که نماینده شیائومی نیز می تواند به خوبی رقابت را پیروز شود. بازی کال آف دیوتی را بر روی بالاترین سطح تنظیمات گرافیکی اجرا کردیم و متوجه شدیم که این میان رده به خوبی از پس کار بر خواهد آمد. با این حال گرمای قابل توجهی که این گوشی در حین اجرای بازی تولید کرد مقداری نگرانی به وجود آورد.
نماینده سامسونگ را می توانید در چند نسخه با حافظه های رم ۶ گیگابایتی و ۸ گیگابایتی و همچنین حافظه های داخلی ۱۲۸ گیگابایتی و ۲۵۶ گیگابایتی خریداری کنید. در طرف دیگر برای خرید گوشی پوکو X6 می توانید به سراغ نسخه های توانمندتر بروید. شیائومی این محصول خود را با حافظه های رم ۸ گیگابایتی و ۱۲ گیگابایتی در کنار حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایتی و ۵۱۲ گیگابایتی روانه بازار می کند. یادآور می شویم برای افزایش فضای ذخیره سازی سامسونگ ترجیح داده که درگاه کارت حافظه را بر روی گوشی به کار گیرد.
اگر یک مقایسه بین سخت افزار و پردازنده گوشی های Galaxy A35 و Poco x6 داشته باشیم، متوجه می شویم که در این بخش نیز نماینده شیائومی سربلند بیرون آمده و پیروز رقابت می شود.
در گام بعدی برای مقایسه گوشی های Galaxy A35 و Poco x6 به سراغ نرم افزار و رابط کاربری آن ها می رویم. سامسونگ میان رده خود را در سال ۲۰۲۴ بر پایه اندروید ۱۴ روانه بازار کرده است. این گوشی با رابط کاربری One Ui 6.1 در اختیار کاربران قرار می گیرد. از طرف دیگر شیائومی نیز میان رده خود را با در سال ۲۰۲۴ بر پایه اندروید ۱۳ و روانه بازار کرده است. هم اکنون کاربران می توانند بروزرسانی ها را برای ارتقای سیستم عامل اندروید به ۱۴ دریافت کنند. مطابق ادعای سامسونگ تا ۵ سال آینده بروزرسانی های امنیتی و سیستم عامل برای این میان رده عرضه می شوند. شیائومی در طرف مقابل اعلام کرده تا ۳ سال بروزرسانی را برای سیستم عامل و ۴ سال برای امنیت گوشی ارائه می دهد. به واسطه پشتیبانی طولانی تر کره ای ها از محصولات خود، می توانیم بیان کنیم که در بخش نرم افزاری گوشی سامسونگ پیروز رقابت با رقیب خود یعنی گوشی Poco x6 می شود.
به احتمال فراوان مقایسه گوشی های Poco x6 و Galaxy A35 از نظر دوربین و کیفیت عکاسی برای هر کاربری جذابیت زیادی داشته باشد. سامسونگ بر روی پنل پشتی خود ۳ دوربین عریض، فوق عریض و ماکرو را به کار گرفته است. با بررسی چیدمان دوربین ها و پیکربندی آن ها متوجه می شویم که همان سنسورهای نسل قبلی با اندکی ارتقا بر روی دوربین اصلی بر روی گوشی قرار دارند. سامسونگ برای این میان رده خود یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی را به کار برده است. این سنسور با پشتیبانی از فناوری فوکوس خودکار و لرزشگیر اپتیکال تصاویر، در نور روز می تواند کیفیت بالای خود را برای عکاسی نمایان کند. سنسور دوم قرار گرفته شده بر روی قاب پشتی یک دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی است. این دوربین برای عکاسی در فضای باز و ثبت تصاویر دسته جمعی در نور روز نیازهای شما را پاسخ می دهد. دوربین ۵ مگاپیکسلی ماکرو نیز بر روی قاب پشتی وجود دارد که برای عکاسی از فاصله نزدیک به خوبی پاسخگوی نیازهای کاربران است.
سامسونگ برای این میان رده خود ترجیح داده یک دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی را به کار گیرد. از جمله ویژگی های بارز گوشی سامسونگ می توان به امکان فیلمبرداری 4K هم با دوربین اصلی و هم با دوربین سلفی اشاره کرد.
در طرف دیگر گوشی پوکو X6 نیز با ۳ دوربین و با همان پیکربندی میان رده سامسونگ در اختیار کاربران قرار می گیرد. شیائومی یک سنسور ۶۴ مگاپیکسلی را به عنوان دوربین اصلی بر روی پنل پشتی قرار داده است. دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق عریض در کنار دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو نیز دو لنز دیگر قرار گرفته شده بر روی قاب پشتی این میان رده هستند. هنگام ثبت تصاویر در نور روز با استفاده از دوربین گوشی Poco x6 متوجه شدیم که کیفیت کار قابل قبول است. تصاویر گرفته شده با دوربین های پشتی این گوشی جزئیات نسبتا دقیقی دارند. با این حال در مواردی رنگ تصاویر به زردی متمایل می شود.
شیائومی ترجیح داده برای این میان رده خود یک دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی را به کار گیرد. از جمله مشخصات و ویژگی های دوربین گوشی پوکو X6 از نظر فیلمبرداری می توان به امکان ضبط فیلم با رزولوشن 4K با استفاده از دوربین پشتی اشاره کرد. در بخش دوربین سلفی تنها می توانید به فیلمبرداری full HD بپردازید.
اگر بخواهیم یک جمع بندی از مقایسه دوربین گوشی های گلکسی A35 و پوکو X6 داشته باشیم، با اختلاف اندک پیروزی را برای نماینده شیائومی اعلام می کنیم. اختلاف وضوح تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی و سلفی هر دو میان رده بسیار ناچیز است.
سامسونگ میان رده خود را به مانند نسل گذشته با یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی روانه بازار کرده است.این گوشی از یک شارژر با توان ۲۵ وات بهره می گیرد. پشتیبانی از فناوری شارژ سریع را می توان یکی دیگر از ویژگی های میان رده سامسونگ از نظر باتری و شارژدهی نام برد. به مانند بخش زیادی از میان رده ها این گوشی از فناوری شارژ بی سیم و شارژ معکوس پشتیبانی نمی کند.
در طرف دیگر گوشی پوکو X6 با یک باتری ۵۱۰۰ میلی آمپر ساعت در اختیار کاربران قرار گرفته است. یکی از ویژگی های بارز این میان رده پشتیبانی از شارژر ۶۷ وات به شمار می رود. از جمله ویژگی های دیگر این گوشی می توان به پشتیبانی از فناوری شارژ سریع اشاره نمود. درون جعبه این گوشی یک شارژر ۶۷ وات قرار گرفته که توان شارژ آن تقریبا ۲.۵ برابر میان رده ارائه شده توسط سامسونگ است. کاربران برای شارژ 0 تا 100 درصد باتری این گوشی تنها ۴۴ دقیقه منتظر خواهند ماند. به مانند رقیب خود این نماینده از شیائومی از شارژ بی سیم و شارژ معکوس پشتیبانی نمی کند.
بدون تردید با مقایسه گوشی های Galaxy A35 و از جنبه های مختلف کاربران برای انتخاب یک گزینه دچار تردید می شوند. رقابتی که بین نماینده های شیائومی و سامسونگ به وجود آمده جذابیت خرید را بالاتر برده و در عین حال برای بسیاری از کاربران به یک دغدغه و چالش تبدیل شده است. در بخش طراحی و ساخت ممکن است زبان طراحی همیشگی گوشی Galaxy A35 برای کاربران و علاقه مندان به محصولات این برند جذاب تر باشد. با این حال طراحی ماژول های دوربین پوکو X6 متفاوت صورت گرفته که ممکن است انتخاب این میان رده را برای عده ای از کاربران جذاب کند. در بخش نمایشگر عملکرد هر دو محصول تقریبا مشابه هم بوده ولی از نظر سخت افزار، کیفیت دوربین و همچنین باتری و شارژدهی می توانیم هرچند با اختلافی اندک نماینده شیائومی را برنده اعلام کنیم. یادآور می شویم اگر به دنبال یک گوشی با رابط کاربری جذاب و همچنین پشتیبانی بیشتر شرکت تولید کننده از بروزرسانی های امنیتی و سیستم عامل هستید، بهتر است به سراغ خرید گوشی Galaxy A35 بروید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت گوشی گلکسی A35 و قیمت گوشی پوکو X6 می توانید از خدمات ارائه شده در فروشگاه اینترنتی وال تل بهره ببرید.
نظرات کاربران
Sh.j
16 اردیبهشت 1403طبق فرمایشات شما در تمام بخشها پوکو بهتر بود قیمتش هم که ارزونتره شارژر ۶۷ وات هم که توی جعبه داره ۳ سال هم آپدیت داره مگه یه گوشی چند سال قراره کار کنه که سامسونگ پز آپدیت بیشتر رو میده در حالی که فست شارژش ۲۵ واته ؟!
وال تل
وقت بخیر بله شارژر سامسونگ 25 وات هست البته اداپتور داخل جعبه نیست و جداگانه باید تهیه بشه
شما میتوانید از طریق واتسآپ یا تماس تلفنی با همکاران ما در واحد پشتیبانی در ارتباط باشید و مشاوره لازم را دریافت نمایید.