مقایسه گوشی ناتینگ فون 2a و ناتینگ فون 2 از آن جهت برای کاربران اهمیت دارد که این برند یک تازه وارد در حوزه تکنولوژی است. یک کمپانی عجیب و غریب که تلاش می کند طراحی های خاص، هیجان انگیز و متفاوت را برای گوشی های خود انتخاب نماید. گوشی های تولید شده توسط این برند به حدی متفاوت هستند که به راحتی با همان نگاه اول می توان آن ها را از راه دور نیز تشخیص داد. برخلاف سایر شرکت هایی که در زمینه طراحی و تولید گوشی ها بیشتر تلاش دارند که کاربران را سرگرم کنند، این کمپانی تازه وارد حواشی کمتری داشته و به دنبال ارائه گوشی های کاربردی است.
دو گوشی از محصولات محبوب این برند به نامهای Nothing phone 2 و Nothing phone 2a را ما قصد داریم در این مطلب مورد بررسی قرار دهیم. با بیان تفاوت آن ها به شما کمک می کنیم را تصمیم درست را گرفته و بهترین مدل را انتخاب کنید. با ما همراه باشید تا به مقایسه گوشی Nothing phone 2 و Nothing phone 2a بپردازیم.
مقایسه گوشی ناتینگ فون 2 و ناتینگ فون 2a از نظر نوع طراحی و ساخت نشان می دهد که این برند علیرغم شباهت زیادی که نام گوشی های آن دارند، مدل طراحی متفاوتی را ترجیح داده برای دو محصول خود به کار گیرد. با همان نگاه نخست به هر کدام از گوشی ها می توانید آن ها را به درستی تشخیص دهید. این گوشی ها نسبت به سایر محصولات موجود در بازار دارای طراحی متفاوت هستند.
دور تا دور گوشی Nothing phone 2 می توان فریم فلزی را مشاهده کرد. یک گوشی که دارای طراحی زیبا و کاملا تخت بوده و می تواند انتخابی جذاب برای کاربران باشد. این محصول دارای قاب شفاف است. برند تولید کننده برای محافظت از این گوشی به سراغ گوریلا گلس رفته تا مقاومت آن را در برابر خط و خش بالا ببرد. این گوشی به شکل شفاف طراحی شده و کاربر می تواند اجزای داخلی آن را مشاهده نماید. بر روی قاب پشتی می توان یک سری LED را مشاهده کرد. با مشاهده قسمت پشتی گوشی Nothing phone 2 می توانیم دو سنسور دوربین را مشاهده کنیم که شباهت زیادی از نظر چیدمان به گوشی آیفون ۱۲ دارند. این دو سنسور به صورت عمودی بر روی قاب پشتی قرار گرفته اند. در نمای جلویی نیز می توانیم یک صفحه نمایش ۶.۷ اینچی را مشاهده نماییم. به شکل حفره ای در وسط صفحه نمایش گوشی می توان دوربین سلفی را مشاهده نمود. علاوه بر این در اطراف صفحه نمایش حاشیه های آن در هر چهار جهت اندازه یکسانی دارند.
در طرف دیگر گوشی ناتینگ فون 2a قرار گرفته است. شکل طراحی و ساخت این گوشی به شکلی است که به راحتی می توان آن را از رقیب خود تشخیص داد. برند ناتینگ به هیچ عنوان قصد ندارد که گوشی ها را با تنوع بالا و شباهت زیاد به هم روانه بازار نماید. البته این دو گوشی شباهت هایی نیز به هم دارند. به عنوان مثال صفحه نمایش این گوشی نیز ۶.۷ اینچی است. در اطراف گوشی ناتینگ فون 2a می توانیم فریم پلاستیکی را مشاهده نماییم. در عین حال قاب دور گوشی کیفیت نسبتا پایینی دارد. این در حالی است که میان رده های دیگر در این رده قیمتی که با کیفیت بالاتر در اختیار کاربران قرار می گیرند.
به احتمال فراوان تمام کاربران با در دست گرفتن گوشی Nothing phone 2a حس استفاده از یک گوشی گران قیمت را تجربه خواهند نمود.
تفاوت دیگر این گوشی با گوشی Nothing phone 2 به نوع چیدمان دوربین ها در قسمت پشتی برمیگردد. در این بخش سنسورهای دوربین را مشاهده می کنیم که برخلاف رقیب دارای طراحی افقی هستند. همانند گوشی ناتینگ فون 2 قاب پشتی این گوشی نیز شفاف بوده و به راحتی می توان اجزای داخل آن را مشاهده نمود. در عین حال نسبت به گوشی Nothing phone 2 این میان رده از ناتینگ مقداری کدرتر بوده که حس و حال بهتری را به کاربر القا می کند. بر روی قاب پشتی این گوشی ۳ چراغ LED قرار گرفته است.
یک جمع بندی از مقایسه گوشی Nothing phone 2a و Nothing phone 2 از نظر طراحی و ساخت نشان می دهد که هر دو محصول برای کاربران خاص و متفاوت هستند. جالب است بدانید که کاربران دو حس متفاوت نسبت به این مدل طراحی دارند. یا بسیار عاشق این مدل طراحی می شوند و یا به طور کلی از این مدل شکل ساخت تنفر خواهند داشت. با این حال از نظر کیفیت ساخت می توان گفت که برند تولید کننده دو گوشی مناسب را به بازار عرضه می کند. مواد اولیه به کار رفته برای ساخت گوشی Nothing phone 2 نسبت به گوشی Nothing phone 2a کیفیت بیشتری دارند.
مقایسه گوشی Nothing phone 2 و Nothing phone 2a از نظر صفحه نمایش بسیار راحت است. برند تولید کننده تقریبا هیچگونه اختلافی بین نمایشگرهای این گوشی به کار نبرده و هر دو را با مشخصات فنی مشابه روانه بازار می کند. بر روی هر دو گوشی می توان صفحه نمایش ۶.۷ اینچی را مشاهده نمود. گوشی Nothing phone 2 دارای صفحه نمایش با پنل LTPO OLED است. در طرف دیگر کمپانی ناپلینگ یک پنل امولد را بر روی گوشی Nothing phone 2a ترجیح داده به کار گیرد. از نظر مشخصات فنی می توان به شباهت آن ها در زمینه نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی، رزولوشن ۲۴۱۲ در 108چ پیکسلی و همچنین تراکم پیکسلی ۳۹۴ پیکسل در اینچ اشاره نمود. هر دو گوشی دارای نسبت تصویر مشابه هستند. پشتیبانی از استانداردهای HDR10+ و نمایشگر همیشه روشن نیز نشان می دهد که دو گوشی کاملا مشابه را در اختیار خواهید داشت.
حاشیه های اطراف صفحه نمایش گوشی ناتینگ فون 2a نسبت به ناتینگ فون 2 کمتر است. این می تواند برای کاربران جذاب باشد.
پس از بررسی تمام مشخصات فنی نمایشگرهای این دو گوشی می توان به این نتیجه رسید که علیرغم قیمتی که دارند با کیفیت عالی می توانند پاسخگوی نیازهای کاربران باشند. صفحه نمایش هر دو گوشی وضوح تصویر ایده آل و کیفیت رنگ بی نظیری دارد. در هر شرایطی محتواها را کاربر می تواند با وضوح و کیفیت فوق العاده مشاهده نماید. فراموش نکنید که روشنایی صفحه نمایش دو گوشی عالی است.
یکی از تفاوت های صفحه نمایش دو گوشی به نوع پنل آن ها برمیگردد. استفاده از پنل LTPO OLED بر روی گوشی Nothing phone 2 کمک می کند تا کاربر بتواند از یک قابلیت خاص بهره ببرد. این پنل نرخ نوسازی صفحه نمایش را بر اساس نوع محتوا تغییر خواهد داد. به عنوان مثال هنگامی که در حال تماشای فیلم هستید، نرخ نوسازی صفحه نمایش از ۱۲۰ هرتز به ۲۴ هرتز کاهش می یابد. این در حالیست که هنگام انجام بازی و جابجایی بین برنامه ها مجددا نرخ نوسازی صفحه نمایش به ۱۲۰ هرتز خواهد رسید. یک تکنولوژی که در عین روان بودن می تواند تجربه عالی را به کاربر انتقال دهد. یادآور می شویم این نوع صفحه نمایش مصرف شارژ باتری را کاهش می دهد.
با مقایسه صفحه نمایش هر دو گوشی می توان به این نتیجه رسید که هر دو پنل دارای کیفیت بی نظیر و زیبایی خاص هستند. نمی توان در این بخش یک برنده اعلام کرد.
بررسی نوع سخت افزار و پردازنده قرار گرفته شده بر روی دو گوشی نشان می دهد که هر دو عملکردی رضایت بخش خواهند داشت. هنگامی که قصد انجام بازی های سنگین با گوشی Nothing phone 2a را دارید، ممکن است مقداری لگ و کندی شما را آزار دهد. ناتینگ بر روی گوشی گران قیمت خود یعنی Nothing phone 2 ترجیح داده یک تراشه از کوالکام به کار گیرد. پردازنده اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ را بر روی این گوشی مشاهده می کنیم. قدرت بالای پردازنده به شکلی است که اصلا نیاز به تعریف اضافی ندارد. یک تراشه قدرتمند که به لطف بهره گیری از لیتوگرافی 4 نانومتری با مصرف برق بهینه هر آنچه نیاز دارید را تضمین می کند. این پردازنده در بنچمارک های مختلف توانسته نمره بسیار بالایی را به دست آورد. به طور خلاصه بیان کنیم که پردازنده این گوشی در اجرای هیچ کدام از بازی ها کم نخواهد آورد.
در طرف دیگر گوشی Nothing phone 2a قرار گرفته که مجهز به یک تراشه ضعیف تر است. ناتینگ برای این گوشی خود به سراغ مدیاتک رفته و پردازنده دیمنسیتی ۷۲۰۰ اولترا را برای گوشی خود ترجیح داده انتخاب نماید. این پردازنده نیز ۴ نانومتری بوده که دارای ۸ هسته است. پردازنده گوشی Nothing phone 2a نیز به مانند برادر بزرگتر مصرف برق را بهینه کرده و قدرت نسبتا مناسبی دارد.
مجموعه ۸ هسته پردازنده گوشی Nothing phone 2 نسبت به گوشی Nothing phone 2a قدرت بالاتری از خود نشان می دهند.
اگر قصد خرید گوشی Nothing phone 2 را دارید باید از بین نسخه های ۸ گیگابایتی و ۱۲ گیگابایتی انتخاب خود را انجام دهید. ناتینگ این محصول خود را در سه نسخه ۱۲۸ گیگابایتی، ۲۵۶ گیگابایتی و ۵۱۲ گیگابایتی به بازار عرضه می کند. در طرف دیگر کاربرانی که قصد خرید گوشی Nothing phone 2a را دارند، می توانند از بین نسخه های ۸ گیگابایتی و ۱۲ گیگابایتی انتخاب خود را انجام دهند. ناتینگ این گوشی خود را نیز در نسخه های ۱۲۸ گیگابایتی و ۲۵۶ گیگابایتی به فروش می رساند.
بدون تردید با بررسی و مقایسه گوشی ناتینگ فون 2 و ناتینگ فون 2a از نظر سخت افزار باید نمره قبولی را به گوشی گران تر داد.
شاید برای شما نیز جالب باشد که بدانید گوشی های ناتینگ با چه سیستم عامل و رابط کاربری روانه بازار می شوند. این برند در سال ۲۰۲۳ گوشی پایه یعنی ناتینگ ۲ را با اندروید ۱۳ روانه بازار نمود. مطابق ادعای این برند کاربران تا سه بروزرسانی اصلی را بر روی گوشی خود دریافت خواهند کرد. گوشی Nothing phone 2 بر اساس رابط کاربری Nothing OS 2 به بازار عرضه می شود. مطابق ادعای ناتینگ، کاربران تا ۳ بروزرسانی اصلی را برای سیستم عامل این گوشی دریافت خواهند کرد.
در طرف دیگر گوشی ناتینگ فون 2 قرار گرفته که با سیستم عامل اندروید ۱۴ در سال ۲۰۲۴ به بازار عرضه گردید. بر روی این گوشی می توان سیستم عامل اندروید با رابط کاربری ۲.۵.۳ Nothing OS را مورد استفاده قرار داد. بر روی این گوشی نیز می توانید سیستم عامل های نسل بعدی را تا ۳ بروزرسانی اصلی نصب کنید.
یکی از بخش های جذاب در مقایسه گوشی Nothing phone 2 و Nothing phone 2a به قسمت دوربین آن برمیگردد. کاربران اطلاعات چندانی در خصوص کیفیت دوربین این گوشی ها ندارند. بر روی قاب پشتی هر دو محصول دوربینهای یکسان با نوع پیکربندی مشابه مشاهده می کنیم که که برای کاربران مقداری عحیب به نظر می رسد.
بر روی هر دو گوشی می توانیم دوربین ۵۰ مگاپیکسلی را مشاهده نماییم. این سنسور از نوع واید است. از جمله مشخصات فنی سنسور اصلی می توان به بهره گیری از فوکوس خودکار و همچنین لرزشگیر اپتیکال تصویر اشاره نمود. این سنسور عملکرد عالی در ثبت تصاویر و در نور روز دارد. علاوه بر این یک دوربین شگفت انگیز ۵۰ مگاپیکسلی به عنوان دوربین اولتراواید در کنار دوربین اصلی مشاهده می شود. برند ناتینگ به خوبی این نکته را دریافت کرده که قرار دادن سنسور سوم دوربین نمی تواند دردی از آن دوا کند. معمولا بر روی گوشی های میان رده سنسور دوم را با کیفیت معمولی قرار می دهند.
دوربین های اصلی این دو گوشی تصاویر را با کیفیت کاملا راضی کننده ثبت می کنند. برخلاف برندهای تولید کننده و رقبا که معمولا شرایط خوب را برای قسمت های دیگر انتخاب کرده و کمتر توجه به کیفیت دوربین دارند.
دوربین سلفی این دو میان رده شبه پرچمدار از ناتینگ ۳۲ مگاپیکسلی است. دوربینی که عملکردی کاملا قابل قبول دارد. دوربین سلفی این گوشی در پردازش تصاویر و رنگ آن ها هیچگونه مشکلی از خود نشان نمی دهد. همه چیز به خوبی توسط دوربین سلفی این گوشی ثبت می شوند.
به سراغ فیلمبرداری با استفاده از این گوشی ها می رویم. تغییرات نسبتا زیادی را می توان بین دو گوشی از این نظر مشاهده نمود. با استفاده از دوربین اصلی هر کدام از گوشی ها امکان ضبط فیلم با رزولوشن و صدای استریو می توان اقدام نمود.
یک جمع بندی از عملکرد دوربین هر دو گوشی نشان می دهد که در ثبت خاطرات به یاد ماندنی و شیرین بهترین همراه برای شما خواهند بود. گوشی Nothing phone 2a شب، روز، محیط بسته و محیط باز و در هر مکانی به شما امکان عکاسی را با کیفیت عالی می دهد.
در مقایسه گوشی ناتینگ فون 2a و ناتینگ فون 2 به یک تفاوت برخورد می کنیم. این تفاوت ظرفیت باتری هر دو گوشی را شامل می شود. بر روی گوشی Nothing phone 2 می توان باتری ۴۷۰۰ میلی آمپر ساعتی را مشاهده نمود. در طرف دیگر ناتینگ برای گوشی ارزان یعنی Nothing phone 2a یک باتری با ظرفیت بیشتر به کار برده است. هر دو باتری عملکردی مناسب دارند. در طرف دیگر گوشی Nothing phone 2a با یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی مشاهده می. شود با استفاده از شارژر ۴۵ وات می توانید از شارژ باتری هر دو گوشی را انجام دهید. تقریبا برای شارژ کامل هر دو گوشی باید حدود یک ساعت بی خیال استفاده از آن شوید.
با جمع بندی از عملکرد باتری و شارژر هر دو گوشی متوجه می شویم که به غیر از ظرفیت فیزیکی بالا دارای شارژدهی خوب هستند.
در گام آخر برای مقایسه گوشی ناتینگ فون 2 و ناتینگ فون 2a به سراغ بررسی کیفیت اسپیکر آن ها می رویم. هر دو گوشی مجهز به اسپیکر استریو دوگانه هستند. اسپیکرهایی که خروجی خوبی داشته و به لطف بهره مندی از قابلیت اسنپدراگون Sound می تواند صدا را بدون افت کیفیت به گوش بشنود. هیچ کدام از این دو گوشی از جک ۳.۵ میلیمتری هدفون پشتیبانی نمی کنند. به همین علت برای گوش دادن به موسیقی یا تماشای فیلم حتما به سراغ خرید هندزفری استاندارد بروید.
مقایسه گوشی Nothing phone 2 و Nothing phone 2a نشان داد که برند ناتینگ تلاش می کند انتخاب های جذاب را پیش روی کاربران بگذارد. این گوشی ها از نظر کیفیت ساخت، نوع صفحه نمایش و همچنین عملکرد دوربین کاملا مشابه هم هستند. اگر مشکل بودجه ندارید و به دنبال خرید یک گوشی خاص هستید، توصیه ما به شما خرید Nothing phone 2 است. در عین حال به واسطه کیفیت بالا و قیمت مناسب گوشی Nothing phone 2 می تواند از این منظر یک انتخاب عالی باشد. ما در فروشگاه اینترنتی وال تل قیمت گوشیNothing phone 2 را به روز کرده ایم.
برای دریافت قیمت گوشی Nothing phone 2A نیز می توانید از خدمات ارائه شده در فروشگاه اینترنتی ما بهره ببرید. ما امکان خرید گوشی Nothing phone 2a و خرید گوشی Nothing phone 2 را با بهترین قیمت برای شما فراهم کرده ایم.
شما میتوانید از طریق واتسآپ یا تماس تلفنی با همکاران ما در واحد پشتیبانی در ارتباط باشید و مشاوره لازم را دریافت نمایید.