اگر در طول روز به طور مداوم از هندزفری خود استفاده می کنید، به احتمال زیاد تجربه خراب شدن آن را داشته اید. بسیاری از شما به محض خراب شدن هندزفری به فکر خرید هندزفری جدید هستید، در صورتی که ممکن است با صرف کم ترین هزینه هندزفریتان قابل تعمیر باشد. در صورتی که شما هم در این وضعیت قرار گرفته اید، این مطلب را از دست ندهید، زیرا در این مقاله روش هایی جهت تعمیر هندزفری خراب را به شما آموزش خواهیم داد.
از روش های تعمیر هندزفری، می توان به دو روش لحیم کاری و بدون لحیم کاری اشاره نمود. بسته به این که هندزفری شما چه مشکلی دارد، جهت تعمیر آن ابزارهای متفاوتی به کار برده می شود. بهتر است که نخست با ابزارهای تعمیر هندزفری آشنا شویم، این ابزارها به شرح زیر هستند:
حال که با این ابزارها آشنا شدید، باید به سراغ نشانه های هندزفری خراب و عیب یابی آن برویم. قبل از هر اقدامی، ابتدا هندزفری خود را به دستگاه متصل کرده و منشا اصلی خرابی را تشخیص دهید، زیرا ممکن است علت بروز مشکل در هندزفری، مربوط به سر کابل USB یا جک هندزفری باشد.
گاهی اوقات لزوما مشکل از هندزفری نبوده و جک گوشی دچار مشکل شده است. در این صورت هندزفری را به گوشی دیگر متصل و بررسی کنید، اگر هندزفری روی دستگاه جدید فاقد مشکل بود، پس قطعا جک هندزفری گوشی آسیب دیده است که شاید با تمیز کردن آن بتوان به رفع این مشکل پرداخت.
احتمال دارد که ورود گرد و غبار به داخل پورت، سبب مسدود شدن راه اتصال بین گوشی و هدفون شده باشد. با استفاده از یک گوش پاک کن به آرامی این گرد و غبارها را از جک هندزفری گوشی بزدایید. اگر این راهکار چاره ساز نبود، ناچارید به یک متخصص در این زمینه رجوع کنید.
اگر عادت به بازی با سیم هندزفری دارید یا هندزفری را در جیب قرار می دهید، ممکن است هندزفری شما به این دلیل از کار افتاده باشد. جهت بررسی نقطه آسیب دیده سیم هندزفری را به دستگاه متصل کرده و در حین گوش کردن به آهنگ، به لمس قسمت های مختلف سیم بپردازید تا محل آسیب دیده را بیابید.
البنه معمولا قسمت 2 شاخه کابل های هندزفری بیشتر دچار ساییدگی می شوند. چنان چه با خم و راست کردن کردن کابل، صدا تغییر کرد، به احتمال زیاد کابل دچار پارگی شده است و به تعمیر نیاز دارد. این مشکل بیشتر در انتهای هندزفری و سوکت دیده می شود. جهت تعمیر نمودن این مشکل در هندزفری باید مراحل زیر را طی نمود:
یکی از مشکلات متداولی که افراد با آن مواجه اند، نداشتن دستگاه لحیم است. تعمیر هندزفری بدون لحیم کاری نیز امری ساده و ممکن است. با داشتن یک فندک هم می توان هندزفری را تعمیر نمود. در صورتی که مشتاق به آموزش این نوع تعمیر هستید، با ما در مراحل زیر همراه باشید.
متاسفانه برخی از اشتباهات رایج در نگهداری از هندزفری، منجر به سریع تر خراب شدن آن ها می شود. در این مطلب نکات کلیدی را برای افزایش طول عمر هندزفریتان ارائه خواهیم داد تا با پیروی از آن ها ماندگاری هندزفریتان افزایش یابد.
همچنین بخوانید: مشکلات رایج هندزفری و رفع آن ها
در این مطلب با ابزارهای تعمیر هندزفری، نشانه های هندزفری خراب و روش های محافظت از هندزفری آشنا شدید. تلاش خود را به کار گیرید که با محافظت از هندزفری و رعایت برخی نکات از صدمه دیدن هندزفری خود جلوگیری کنید. اما اگر با مشکلی در هندزفری مواجه شدید، سعی کنید با استفاده از روش های ذکر شده و با کم ترین هزینه به سراغ تعمیر آن بروید. ما برای شما در فروشگاه اینترنتی وال تل محصولی با کیفیت و قیمت روز را پیشنهاد میدهیم.
شما میتوانید از طریق واتسآپ یا تماس تلفنی با همکاران ما در واحد پشتیبانی در ارتباط باشید و مشاوره لازم را دریافت نمایید.