پروفایل

مقایسه گوشی ریلمی C53 و C61 | رقابت تنگاتنگ دو گوشی جذاب

مقایسه گوشی ریلمی C53 و ریلمی C61، دو گوشی خوش قیمت از ریلمی نشان می‌ دهد که تا حد زیادی محصولات این برند شبیه به هم هستند. ریلمی در چند سال اخیر تلاش کرده است وارد رقابت با برندهای معتبر شده و میان رده‌ ها را با قیمت مناسب در اختیار کاربران بگذارد. این برند در طراحی و ساخت گوشی‌ هایی که شباهت زیادی به هم دارند حرف نخست را می‌ زند.

در سال ۲۰۲۳ گوشی C53 توسط این برند بازار عرضه گردید. یک گوشی که شباهت زیادی به گوشی C51 و C61 دارد. به احتمال فراوان کاربران از بین گوشی‌ های C51، C53 و C61 ریلمی به سختی انتخاب خود را انجام دهند. با توجه به اینکه هم از نظر طراحی و ساخت و هم از نظر کیفیت کار هر دو گوشی شباهت زیادی به هم دارند، ما تلاش کرده‌ ایم به موشکافی این محصولات بپردازیم. با ما همراه باشید تا مقایسه گوشی ریلمی C53 و ریلمی C61 را انجام دهیم.

 

 

مقایسه طراحی و کیفیت ساخت ریلمی C53 و C61

مقایسه گوشی ریلمی C61 و C53 از نظر نوع طراحی و کیفیت ساخت نشان می‌ دهد که دو میان رده کاملا مشابه توسط این برند به بازار عرضه می‌ شود. ریلمی دو گوشی خود را با ابعاد نسبتا مشابه به بازار عرضه می‌ کند. طراحی و ساخت گوشی C53 به گونه‌ ای صورت گرفته که با نگاه اول به آن احساس می‌ کنید که با یک گوشی از اپل مواجه هستید. این گوشی دارای قاب تخت بوده و چیدمان دوربین‌ های آن کاملا مشابه گوشی‌ های آیفون است. یک میان رده که با بدنه پلاستیکی روانه بازار می‌ شود. دور تا دور این گوشی را فریم پلاستیکی احاطه کرده است. برای قسمت جلویی نیز این برند ترجیح داده از شیشه استفاده کند. یک گوشی که تنها ۱۸۲ گرم وزن داشته و می‌ توانیم آن را از جمله گوشی‌ های سبک وزن بازار نام ببریم. در نمای جلویی نیز با یک گوشی آشنا از محصولات این برند مواجه هستیم.

رقیب گوشی C53 یعنی گوشی ریلمی C61 نیز کاملا مشابه این محصول است. یک میان رده با بدنه و فریم پلاستیکی که طراحی کاملا مشابهی با رقیب خود دارد. هر دو محصول از نظر چیدمان دوربین‌ ها و همچنین طراحی قاب پشتی مشابه هم هستند.

ریلمی برای این بخش از گوشی‌ های خود یک جزیره مربعی شکل را انتخاب کرده است. سنسورهای دوربین را به صورت عمودی در این جزیره مشاهده می‌ کنیم. در کنار سنسورها نیز یک فلش LED قرار دارد. طراحی این گوشی‌ ها کاملا الهام گرفته از محصولات اپل بوده تا کاربران علاقه زیادی به آن ها نشان دهند. این گوشی ۱۸۸ گرم وزن داشته و می‌ توان آن را از جمله گوشی‌ های سبک وزن نام برد. کاربرانی که قصد خرید گوشی ریلمی C53 را دارند، می‌ توانند از بین رنگ‌ های مشکی و طلایی انتخاب خود را انجام دهند. امکان خرید گوشی ریلمی C61 با رنگ‌ های سبز تیره و طلایی فراهم شده است.

مقایسه صفحه نمایش C53 و ریلمی C61

مقایسه گوشی ریلمی C53 و ریلمی C61 از نظر کیفیت نمایشگر نیز نشان می‌ دهد که به هیچ عنوان تفاوتی بین آن ها وجود ندارد. مشخصاتی که بیان می‌ کنیم برای هر دو گوشی به کار رفته‌ اند. یک صفحه نمایش ۶.۷۴ اینچی از نوع IPS LCD که کیفیت راضی کننده‌ ای دارد. این صفحه نمایش از مشخصات فنی نسبتا قابل قبولی بهره می‌ برد. خبر خوش برای کاربران این بوده که نرخ نوسازی صفحه نمایش هر دو گوشی به ۹۰ هرتز می‌ رسد. بهره‌ مندی از این ویژگی نشان می‌ دهد که در حین تماشای فیلم و انجام بازی‌ها و مواجهه با صحنه‌های اکشن به هیچ کندی از نمایشگر مشاهده نخواهید کرد.

نسبت نمایشگر به بدنه بر روی هر دو گوشی 82 درصد است. نمایشگرهایی که دارای حداکثر روشنایی ۵۶۰ نیت هستند. حداکثر روشنایی صفحه نمایش گوشی C53 و C61 نشان می‌ دهد که کاربران هنگامی که قصد دارند زیر نور مستقیم خورشید از گوشی استفاده کنند مقداری دچار مشکل خواهند شد

تا اینجا مشخصات فنی هر دو صفحه نمایش و معدن مشابه هم بوده‌ اند. در عین حال با بررسی‌ های بیشتر متوجه می‌ شویم که گوشی C53 می‌ تواند در برخی جنبه‌ ها انتخابی بهتر به شما رود. به عنوان مثال رزولوشن نمایشگر این گوشی به ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل می‌ رسد. این میزان رزولوشن برای رقیب تنها ۱۶۰۰ در ۷۲۰ پیکسل است. از نظر تراکم پیکسلی MIUI گوشی C61 عملکردی به مراتب بهتر نسبت به رقیب خود دارد علیرغم اینکه اندازه هر دو صفحه نمایش مشابه هم بوده ولی تراکم پیکسلی ۳۹۰ پیکسل در اینچ گوشی C53 وجه تمایز آن ها را رقم می‌ زند.

در طرف دیگر تراکم پیکسلی گوشی ریلمی C53 تنها ۲۶۰ پیکسل در اینچ است.

یک جمع‌ بندی از مقایسه صفحه نمایش گوشی ریلمی C53 و ریلمی C61 نشان می‌ دهد که گوشی قدیمی‌ تر یعنی C53 انتخابی جذاب‌ تر در این بخش خواهد بود.

 

 

مقایسه سخت‌ افزار و پردازنده ریلمی C61 و ریلمی C53

در مرحله بعدی مقایسه گوشی ریلمی C61 و C53 را از نظر نوع سخت‌ افزار و پردازنده انجام می‌ دهیم. با بررسی پردازنده هر دو گوشی متوجه می‌ شویم که باز هم ریلمی انتخابی مشابه هم داشته است. بر روی هر دو گوشی پردازنده Unisoc Tiger T612 را مشاهده می‌ کنیم. این پردازنده کاملا معمولی بوده و تنها قادر به اجرای بازی‌ های معمولی خواهد بود. پردازنده‌ ای که برای این گوشی انتخاب شده را گیمرها به هیچ عنوان تایید نمی‌ کنند. تراشه‌ ای که تنها می‌ توانیم آن را بر روی گوشی‌ های ارزان قیمت ریلمی مشاهده نماییم. این پردازنده ۱۲ نانومتری است. یک تراشه که با ۸ هسته عملکردی کاملا معمولی دارد. اگر به دنبال انجام بازی‌ های محبوب هستید شاید تنها با قرار دادن آن ها بر روی حالت گرافیکی LOW بتوانید بازی‌ ها را انجام دهید.

گوشی ریلمی C53 تنها در یک نسخه با حافظه رم ۶ گیگابایتی به بازار عرضه می‌ شود. این گوشی دارای حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی است. در عین حال کاربران برای افزایش فضای ذخیره‌ سازی گوشی ریلمی C53 می‌ توانند یک کارت حافظه بر روی آن نصب کنند.

در طرف دیگر ریلمی گوشی C61 را در دو نسخه به بازار عرضه کرده است. هر دو نسخه ۶ گیگابایتی هستند. گوشی‌ هایی که دارای حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی و ۲۵۶ گیگابایتی بوده تا کاربران بسته به نیاز خود انتخاب گزینه مورد نظر را انجام دهند. این گوشی به شما جایگاه اختصاصی جهت نصب کارت حافظه را خواهد داد.

 

 

مقایسه نرم‌ افزار و رابط کاربری

گوشی ریلمی C53 در سال ۲۰۲۳ روانه بازار گردید. بر روی این گوشی به صورت پیش فرض سیستم عامل اندروید ۱۳ را مشاهده می‌ کنیم. حدود یک سال بعد ریلمی گوشی جدیدتر خود یعنی C61 را به بازار عرضه کرد. این گوشی به صورت پیش فرض سیستم عامل اندروید ۱۴ را دارد. هر دو گوشی دارای رابط کاربری اختصاصی ریلمی هستند. رابط کاربری که امکانات شخصی سازی نسبتا معمولی را در اختیار شما قرار می‌ دهد. البته کار کردن با این گوشی‌ ها چندان دشوار نبوده و به راحتی می‌ توانید نسبت به آیکون‌ های آن ها آشنایی به دست آورید.

مقایسه دوربین گوشی ریلمی C53 و C61

مقایسه دوربین گوشی ریلمی C61 و C53 نیز نشان می‌ دهد که باز هم هر دو میان رده مشابه هم هستند. ریلمی بر روی گوشی C53 یک دوربین ۵۰ مگاپیکسلی را قرار داده است. این دوربین در نور روز عکس‌ ها را با جزئیات مناسب و کیفیت خوب به ثبت می‌ رساند. رنگ تصاویر ثبت شده با این دوربین قابل قبول است. یک دوربین ۰.۳ مگاپیکسلی تشخیص عمق را نیز می‌ توانیم بر روی قاب پشتی این گوشی مشاهده نماییم. عملکرد این لنز تعریف چندانی نداشته و تنها تصاویر پرتره معمولی را به ثبت می‌ رساند. این دوربین عکس‌ های پرتره را با خطای زیاد ثبت خواهد کرد.

در طرف دیگر گوشی ریلمی C61 قرار دارد. این گوشی نیز دارای دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی است. مشابه رقیب، دوربین اصلی این گوشی نیز در نور روز عملکردی رضایت بخش خواهد داشت. معمولا تصاویر ثبت شده با دوربین گوشی‌ های ارزان قیمت در طول روز راضی کننده هستند. با این حال هنگامی که نور محیط کاهش یابد تصاویر نویز زیادی دارند.

در کنار دوربین اصلی می‌ توانیم دوربین ۰.۰۸ مگاپیکسلی تشخیص عمق را مشاهده کنیم. به مانند دوربین تشخیص عمق گوشی C53 عملکرد این دوربین نیز کاملا معمولی است. هنگام ثبت تصاویر پرتره با این دوربین متوجه خطای زیاد آن خواهید شد.

ریلمی بر روی گوشی ریلمی C61 یک دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی را قرار داده است. دوربین سلفی این گوشی امکانات قابل قبولی دارد این دوربین در نور روز تصاویر را با کیفیت مطلوب به ثبت می‌ رساند. تصاویری که می‌ توانید حتی آن ها را در شبکه‌ های اجتماعی نیز به اشتراک بگذارید. البته از این بخش نباید انتظار چندانی داشت.

در طرف دیگر دوربین سلفی گوشی C61 عملکردی ضعیف‌ تر خواهد داشت. یک دوربین ۵ مگاپیکسلی که تنها در نور روز تصاویر معمولی را ثبت می‌کند

با دوربین اصلی و دوربین سلفی گوشی‌ ها امکان فیلمبرداری 4k را ندارید.

مقایسه عملکرد دوربین گوشی C53 و C61 ریلمی نشان می‌ دهد که گوشی C53 در این بخش می‌ تواند پیروز رقابت باشد.

 

 

همچنین بخوانید: لیست گوشی‌ های سامسونگ که بروزرسانی One UI 7 را دریافت می‌ کنند

مقایسه باتری و شارژدهی C53 و C61

مقایسه گوشی ریلمی C61 و ریلمی C53 از نظر باتری و شارژدهی نیز نشان می‌ دهد که عملکردی مناسب داشته است. با توجه به اینکه هر دو گوشی دارای صفحه نمایش و پردازنده یکسان هستند، تفاوت چندانی بین مصرف شارژ آن ها مشاهده نمی‌ کنیم.

باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی را باز هم ریلمی برای هر دو گوشی به کار گرفته است. خبر خوش برای علاقه مندان به خرید گوشی ریلمی C53 این بوده که در جعبه گوشی آداپتور ۳۳ وات قرار دارد. این در حالیست که گوشی C61 تنها دارای آداپتور ۱۵ وات است. شارژر گوشی ریلمی C53 می‌ تواند در طول ۳۵ دقیقه شارژ باتری را به ۵۰ درصد برساند. در این بخش به واسطه شارژر قوی‌ تر گوشی ریلمی C53 آن را برنده رقابت عنوان می‌ کنیم.

مقایسه اسپیکر

در گام آخر برای مقایسه گوشی ریلمی C61 و ریلمی C53 به سراغ کیفیت صدای آن ها می‌ رویم. هر دو گوشی دارای اسپیکر مونو هستند. نباید انتظار داشته باشید که یک گوشی ارزان قیمت با اسپیکر استریو در بازار عرضه شود. پشتیبانی از جک ۳.۵ میلیمتری صدا نیز به کاربر کمک می‌ کند تا بسته به نیاز خود برای گوش دادن به موسیقی هندزفری سیمی را بر روی گوشی مورد استفاده قرار دهند.

گوشی ریلمی C53 را بخریم یا ریلمی C61؟

مقایسه گوشی ریلمی C53 و ریلمی C61 نشان داد که هر دو محصول انتخابی تقریبا نزدیک به هم هستند. کیفیت ساخت هر دو گوشی و همچنین عملکرد سخت افزاری دو دستگاه کاملا مشابه هم است. شاید صفحه نمایش نسبتا بهتر و همچنین دوربین سلفی گوشی C53 کاربران را به سمت خرید این گوشی ارزان قیمت هدایت کنند. در عین حال اگر استفاده معمولی از گوشی دارید تفاوتی بین دستگاه‌ ها مشاهده نمی‌ کنیم. تنها به لطف جدیدتر بودن گوشی C61 برخی از کاربران ترجیح می دهند به سراغ خرید آن بروند.

اگر به دنبال دریافت قیمت گوشی ریلمی C53 و قیمت گوشی ریلمی C61 هستید، می‌ توانید از خدمات ارائه شده در فروشگاه اینترنتی وال تل بهره ببرید. امکان خرید گوشی C53 و خرید گوشی C61 را با بهترین قیمت در این فروشگاه برای شما فراهم کرده‌ ایم.

ثبت دیدگاه