مقابل هم مقایسه گوشی Poco F6 Pro و گلکسی A55 دو میان رده محبوب از این برندها به ما کمک می کند تا بتوانیم از قابلیت ها و مشخصات هر کدام اطلاعات لازم را به دست آوریم. سامسونگ و شیائومی رقابت تنه به تنه ای برای در دست گرفتن بازار گوشی های هوشمند به خصوص در بین میان رده ها دارند. این برندها هر ساله میان رده های خودرو را با تغییرات مختلف روانه بازار می کنند.
در سال ۲۰۲۴ یک میان رده جذاب توسط سامسونگ تحت عنوان Galaxy A55 به بازار عرضه شد. میان رده ای با صفحه نمایش با کیفیت و به دوربین توانمند که می تواند حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد. در همین سال شیائومی نیز میان رده های خود را با مشخصات فنی قابل قبول در اختیار کاربران گذاشت. گوشی پوکو F6 پرو نیز از قابلیت های جذابی بهره برده که هر کاربری را ترغیب می کند تا به سراغ خرید آن برود. با توجه به این شرایط ما در این مطلب تلاش کرده ایم به مقایسه گوشی پوکو F6 پرو و Galaxy A55 پرداخته اطلاعات تا کافی در خصوص هر کدام را به شما ارائه دهیم.
همچنین بخوانید: کدام یک بهتر است پوکو F6 یا پوکو F6 Pro؟
مقایسه گوشی Galaxy A55 و Poco F6 Pro را در گام نخست برای نوع طراحی و کیفیت ساخت آن ها انجام می دهیم. همیشه کاربران نوع طراحی میان رده ها را در کنار عملکرد دوربین به عنوان فاکتورهای مهم جهت انتخاب گزینه مورد نظر اعلام می کنند. گوشی سامسونگ با همان زبان طراحی همیشگی این برند در بازار عرضه می شود. یک گوشی با بدنه شیشه ای و مقاومت عالی که می تواند انتخابی جذاب برای کاربران باشد. سامسونگ این محصول خود را مطابق نسل قبلی یعنی Galaxy A54 طراحی کرده است. بر روی قاب پشتی این گوشی می توان ۳ سنسور دوربین را مشاهده کرد که بدون هیچگونه جزیره دایره ای و مربعی قرار گرفته اند. فریم آلومینیومی این گوشی نیز می تواند یکی دیگر از ویژگی های بارز آن به شمار رود. در بین میان رده های موجود در بازار بدون تردید کیفیت ساخت Galaxy A55 حرف اول را می زند. با توجه به استفاده از شیشه و فریم آلومینیومی وزن ۲۱۳ گرمی Galaxy A55 کاملا توجیه پذیر است. سامسونگ برای این گوشی خود یک محافظ گوریلا گلس را در نظر گرفته تا صفحه نمایش گوشی به خوبی محافظت شود. انحنای نسبتا کم لبه های کناری سبب می شوند که یک گوشی خوش دست در اختیار داشته باشید. این گوشی مجهز به استاندارد IP67 بوده که مقاومت کافی در برابر آب و گرد و غبار را دارد.
به سراغ نماینده شیائومی می رویم. جایی که این برند نیز تلاش کرده حرف هایی برای گفتن داشته باشد. شیائومی نیز اخیرا یک شکل طراحی انتخاب کرده و تعدادی از میان رده های خود را اینگونه تولید می کند. بر روی قاب پشتی این گوشی می توان یک جزیره مستطیل شکل را مشاهده کرد که سنسورهای دوربین درون آن قرار گرفته اند. این شکل طراحی به گونه ای است که بسیاری از کاربران تصور می کنند ۴ دوربین بر روی این گوشی قرار دارد. یک قاب شیشه ای و فریم آلومینیومی را نیز می توان بر روی این گوشی مشاهده کرد. به همین علت پوکو F6 پرو نیز به مانند گلکسی A55 وزنی بالاتر از ۲۰۰ گرم دارد. نسبت نمایشگر به بدنه این گوشی ۸۹ درصد است. از این نظر می توان گفت که نماينده شیائومی عملکردی بهتر نسبت به نمایشگر ۸۵.۸ درصدی گوشی گلکسی A55 خواهد داشت.
از نظر تنوع رنگ سامسونگ گوشی خود را در چهار رنگ یاسی، آبی روشن، سرمه ای تیره و لیمویی به بازار عرضه می کند. در طرف دیگر گوشی پوکو F6 پرو در دو رنگ مشکی و سفید به فروش رسانده می شود.
یک جمع بندی از مقایسه طراحی و ساخت پوکو F6 پرو و گلکسی A55 نشان می دهد که هر دو در یک رده خواهند بود.
سامسونگ همیشه تلاش کرده است که در زمینه نمایشگر خود را به عنوان برند موفق نشان دهد. هرچند که این گوشی از سامسونگ نیز نمایشگ عالی دارد ولی شیائومی نیز برای میان رده نزدیک به پرچمدار خود یک صفحه نمایش عالی انتخاب کرده است. سامسونگ یک نمایشگر ۶.۶ اینچی را بر روی این گوشی ترجیح داده به کار گیرد. صفحه نمایشی از نوع سوپر امولد که با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی عملکردی بی نظیر دارد. این صفحه نمایش دارای رزولوشن ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسل است. تراکم پیکسلی صفحه نمایش این گوشی نیز ۳۹۰ پیکسل در اینچ بوده که از این منظر به نظر می رسد سامسونگ می توانست بهتر عمل کند. حداکثر روشنایی این گوشی ۱۰۰۰ نیت است. کاربر هنگام استفاده از گوشی در زیر تابش مستقیم نور خورشید مشکل چندانی ندارد. از جمله ویژگی های این گوشی می توان به بهره مندی از استاندارد HDR10+ و نمایشگر همیشه روشن اشاره نمود.
در سمت دیگر شیائومی گوشی خود را مجهز به صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی کرده است. یک صفحه نمایش از نوع امولد که مانند رقیب خود نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی را دارد. این صفحه نمایش دارای رزولوشن بی نظیر ۳۲۰۰ در ۱۴۴۰ پیکسل است. تراکم پیکسلی صفحه نمایش گوشی نیز ۵۲۶ پیکسل در اینچ بوده که نسبت به رقیب به مراتب بهتر خواهد بود. شیائومی ادعا کرده که حداکثر روشنایی این گوشی ۱۲۰۰ نیت است. به همین علت کاربران بدون هیچ دغدغه ای می توانند در هر شرایط نوری محتوا را با کیفیت فوق العاده از صفحه نمایش این گوشی دریافت کنند.
علیرغم اینکه روی کاغذ کیفیت صفحه نمایش گوشی شیائومی به مراتب بهتر است ولی در این بخش سامسونگ همواره در عمل تلاش کرده که کاربران را راضی کند. در این بخش نیز نمی توانیم برنده خاصی بین دو برند از گوشی های میان رده نام ببریم.
مقایسه پوکو F6 پرو و گلکسی A55 را به بخش سخت افزاری می رویم. جایی که گیمرها حساسیت زیادی برای بررسی مشخصات هر گوشی دارند. سامسونگ بر روی میان رده خود یک تراشه اختصاصی را به کار گرفته است. پردازنده اگزینوس ۱۴۸۰ که عملکردی راضی کننده می تواند داشته باشد. این پردازنده ۴ نانومتری بوده که دارای ۸ هسته است. ۴ هسته ۲.۷۵ گیگاهرتزی در کنار ۴ هسته ۲.۰ گیگاهرتزی مجموعه این هشت هسته را تشکیل می دهند. به نظر می رسد که سامسونگ می توانست یک پردازنده بهتر را برای یک گوشی در این رده قیمتی انتخاب کند.
در طرف دیگر شیائومی تراشه ای توانمند از کوالکام را بر روی میان رده خود به کار گرفته است. پردازنده اسنپدراگون ۸ نسل ۲ که عملکردی بی نظیر در اجرای بازی ها دارد. توان ۸ هسته این تراشه نسبت به رقیب یعنی گلکسی A55 به مراتب بیشتر است. این پردازنده هماهنگی کاملی با پردازنده گرافیکی 740 Adreno داشته و بازی ها را با کیفیت و گرافیک عالی می شود پردازش کنند.
در طرف دیگر سامسونگ گوشی خود را به شکلی روانه بازار کرده که در انجام بازی های سنگین ممکن است مقداری داغ شود. این نکته را نیز نباید فراموش کنیم که باگ کیفیت گرافیکی هنگام استفاده از این گوشی برای انجام بازی ها به وجود می آید.
در این بخش می توان گفت که شیائومی عملکردی بهتر نسبت به رقیب خود دارد.
کاربرانی که قصد خرید گوشی گلکسی A55 را دارند، می توانند از بین نسخه های ۶ گیگابایتی، ۸ گیگابایتی و ۱۲ گیگابایتی انتخاب خود را انجام دهند. سامسونگ در ۲ نسخه ۱۲۸ گیگابایتی ۲۵۶ گیگابایتی میان رده خود را روانه بازار می کند. در طرف دیگر اگر قصد خرید گوشی Poco F6 Pro را دارید با حافظه رم بیشتر یعنی ۱۲ گیگابایتی و ۱۶ گیگابایتی می توانید انتخاب خود را انجام دهید. از نظر حافظه داخلی نیز این گوشی در نسخه های ۲۵۶ گیگابایتی، ۵۱۲ گیگابایتی و یک ترابایتی روانه بازار می شود. با توجه به اینکه شیائومی گوشی خود را با حافظه داخلی زیاد در بازار عرضه می کند، نیاز ندیده که یک درگاه کارت حافظه را بر روی گوشی خود به کار گیرد. در طرف دیگر کاربران با هدف افزایش فضای ذخیره سازی امکان نصب کارت حافظه بر روی گلکسی A55 را دارند.
یک جمع بندی از مقایسه گوشی پوکو F6 پرو و گلکسی A55 از نظر سخت افزاری نشان می دهد که چینی ها می توانند پیروز این بخش باشند. شیائومی عملکردی بهتر در این زمینه داشته است.
مقایسه گوشی Galaxy A55 و Poco F6 Pro از نظر نرم افزار و سیستم عامل نشان می دهد که سامسونگ در این بخش می تواند پیروز باشد. با توجه به اینکه برای عده ای از کاربران پشتیبانی سیستم عامل و امنیتی اهمیت زیادی دارد و قصد ندارند به این زود گوشی خود را تعویض کنند، سامسونگ ترجیح داده تا ۴ سال بروزرسانی اندروید را برای کاربران ارائه دهد. این گوشی در سال ۲۰۲۴ بر پایه اندروید ۱۴ روانه بازار شده است. یک گوشی که دارای رابط کاربری One Ui 6.0 بوده و می تواند عملکردی قابل قبول داشته باشد. در طرف دیگر گوشی Poco F6 Pro بر اساس اندروید ۱۴ در اختیار شما قرار می گیرد. شیائومی بر روی این گوشی رابط کاربری جذاب HyperOs را قرار داده است. مطابق ادعای شیائومی کاربران تا سه بروزرسانی اصلی را بر روی این گوشی می توانند نصب کنند. مقایسه این دو گوشی از نظر نوع نرم افزار رابط کاربری و سیستم عامل نشان می دهد که هرچند رابط کاربری HyperOs برای کاربران جذابیت دارد ولی پشتیبانی نرم افزاری بیشتر سامسونگ از این میان رده می تواند برگ برنده را برای وی رقم بزند.
مقایسه گوشی پوکو F6 پرو و گلکسی A55 از نظر دوربین نیز می تواند برای کاربران جذابیت زیادی داشته باشد. همانگونه که می دانید شیائومی بر روی قاب پشتی گوشی پوکو اف ۶ یک سنسور دوربین را حذف کرده است. در عین حال مدل پرو دارای سه سنسور بوده که جذابیت بیشتری برای کاربران دارد.
سامسونگ گوشی خود را با دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی روانه بازار می کند. یک دوربین که مجهز به فوکوس خودکار و لرزشگیر اپتیکال تصویر بوده تا کاربر بتواند تصاویر را با کیفیت فوق العاده در این رده قیمتی بر روی گوشی خود مشاهده نماید. این دوربین در نور روز عملکردی عالی از خود نشان می دهد. در عین حال هنگام کاهش نور محیط ممکن است مقداری نویز بر روی تصاویر گوشی مشاهده نمایید. یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی اولتراواید نیز در کنار دوربین اصلی گوشی می توان مشاهده کرد. اگر علاقه مند به عکاسی در فضای باز هستید، بدون شک دوربین اولتراواید این گوشی تمام خواسته های شما را برطرف می کند. سومین سنسور این گوشی نیز دوربین ۵ مگاپیکسلی ماکرو بوده که از نظر اندازه باز هم نسبت به دوربین ۲ مگاپیکسلی گوشی پوکو F6 پرو بزرگتر است.
در طرف دیگر گوشی شیائومی قرار گرفته که بر خلاف نسخه معمولی ۳ سنسور دوربین را بر روی قاب پشتی این گوشی ترجیح داده به کار گیرد. دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی بوده که همان قابلیت های رقیب را دارد. این دوربین نیز عملکردی عالی برای ثبت تصاویر در نور روز به اجرا می گذارد. در کنار دوربین اصلی می توانیم دوربین ۸ مگاپیکسلی اولتراواید را مشاهده کنیم. عملکرد این دوربین نیز نسبت به رقیب مقداری ضعیف تر است. سومین سنسور یک دوربین تقریبا غیر قابل استفاده بوده که احتمالا شیائومی تنها برای زیبا کردن قاب پشتی ترجیح داده آن را به کار گیرد. یک دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو که تصاویر را به حد کاملاً معمولی ثبت می کند.
دوربین سلفی گوشی گلکسی A55 را می توان یکی از قوی ترین دوربین های سلفی در این رده قیمتی نام برد. این دوربین هم در نور روز و هم هنگامی که نور محیط کم است، می تواند تصاویر با کیفیت را به ثبت برساند.
بر روی گوشی پوکو F6 پرو شیائومی دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی را می توانیم مشاهده کنیم. عملکرد این دوربین تنها در نور روز قابل قبول است.
به سراغ بررسی کیفیت فیلمبرداری دو گوشی می رویم. سامسونگ گوشی خود را با پشتیبانی از رزولوشن 4k برای ضبط فیلم روانه بازار می کند. در طرف مقابل پوکو F6 پرو را میت وان با قابلیت برجسته تر و امکان ضبط فیلم 8k در اختیار داشت.
با این حال سامسونگ این قابلیت را بر روی دوربین سلفی نیز به کار گرفته است. خبر خوش برای کاربران که می توانند ویدیوها را با دوربین سلفی و با رزولوشن 4k ثبت کنند. در طرف مقابل با دوربین سلفی گوشی پوکو F6 پرو تنها امکان ضبط فیلمبرداری 1080 پیکسلی وجود دارد.
یک جمع بندی از عملکرد دوربین هر دو گوشی نشان می دهد که می توانند رضایت کاربران را جلب کنند. در عملکرد مجموع دوربین های اصلی و سلفی ما نمره بالاتر را به میان رده سامسونگ می دهیم.
هنگامی که صحبت از باتری و سرعت شارژ می شود، شیائومی به خوبی می تواند عرض اندام کند. بر روی هر دو گوشی می توانیم باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی را مشاهده کنیم. این باتری ظرفیت مناسب داشته و بیش از یک روز جهت استفاده معمولی نیاز کاربر را پاسخ می دهد. با استفاده از شارژر ۲۵ وات می توانید باتری گوشی گلکسی A55 را شارژ کنید. شیائومی یک نقطه قوت بارز در این زمینه دارد. شارژر ۱۲۰ وات در مدت زمان بسیار کوتاهی می تواند شارژ باتری را از صفر به ۱۰۰ برساند. هرچند که شیائومی ادعا کرده این کار در کمتر از ۲۰ دقیقه انجام می گیرد ولی در عمل متوجه می شویم که حدود ۳۰ دقیقه برای شارژ کامل باتری گوشی Poco F6 Pro باید منتظر بمانیم.
در آخرین گام برای مقایسه گوشی گلکسی A55 و گلکسی A55 به بررسی نوع اسپیکرهای آنها می پردازیم. هر دو گوشی مجهز به اسپیکر استریو هستند. هم در بالا و هم در پایین گوشی این اسپیکرها را مشاهده می کنیم. کیفیت صدای دو گوشی نیز تقریبا مشابه هم بوده ولی از نظر ما بیس و بلندای صدای گوشی پوکو F6 پرو می تواند بهتر باشد. هیچ کدام از این دو میان رده از جک ۳.۵ میلیمتری صدا پشتیبانی نمی کنند. به همین علت اگر قصد استفاده از هندزفری برای گوش دادن به موسیقی را دارید باید به سراغ نسخه های بی سیم بروید.
همچنین بخوانید: مقایسه گوشی گلکسی A55 با پوکو F6 | کدام یک بهتره است؟
مقایسه گوشی سامسونگ گلکسی A55 و شیائومی پوکو F6 پرو نشان داد که هر کدام از این میان رده ها در بخش هایی می توانند عملکردی بهتر داشته باشند. از نظر نوع ساخت گوشی پوکو گزینه بهتر است. با این حال کیفیت مواد به کار رفته برای گوشی سامسونگ بهتر بوده و کاربران یک گوشی مقاوم در اختیار دارند. شیائومی یک تراشه توانمند و یک شارژر شگفت انگیز را بر روی این گوشی به کار گرفته است. این در حالیست که عملکرد دوربین اصلی و سلفی گوشی Galaxy A55 بهتر بوده و می تواند برای کاربران انتخابی جذاب تر باشد.
اگر قصد دریافت قیمت گوشی پوکو F6 پرو و قیمت گوشی گلکسی A55 را دارید، می توانید از خدمات ارائه شده در فروشگاه اینترنتی وال تل بهره ببرید. امکان خرید گوشی گلکسی A55 و خرید گوشی پوکو F6 پرو را ما در این فروشگاه برای شما فراهم کرده ایم.
شما میتوانید از طریق واتسآپ یا تماس تلفنی با همکاران ما در واحد پشتیبانی در ارتباط باشید و مشاوره لازم را دریافت نمایید.