مقایسه گوشی پوکو C75 و ردمی 14C شیائومی از آن جهت برای کاربران جذابیت دارد که شیائومی این دو گوشی را با شباهت های فوق العاده نسبت به هم روانه بازار می کند. در سال ۲۰۲۴ شیائومی دو گوشی خود را با طراحی متفاوت نسبت به سایر میان رده ها و با قیمت مناسب روانه بازار نمود. هر دو گوشی به صورت پیش فرض مجهز به سیستم عامل اندروید ۱۴ هستند.
از نظر شکل ساخت شباهت عجیب این دو گوشی می تواند تشخیص آن را برای کاربران دشوار کند. از جنبه های دیگر نیز هر دو گوشی شباهت فوق العاده ای به هم دارند. با توجه به اینکه بسیاری از کاربران برای انتخاب و خرید گوشی های میان رده چالش های زیادی را پیش روی خود دارند، ما تلاش می کنیم با مقایسه گوشی های هم رده به شما کمک کنیم تا بهترین انتخاب را انجام دهید. با ما همراه باشید تا با مقایسه گوشی Redmi 14C و Poco C75 اطلاعات کافی را در خصوص هر کدام در اختیار شما بگذاریم.
مقایسه طراحی و ساخت گوشی Redmi 14C و Poco C75 نشان می دهد که این دو میان رده شباهت عجیبی به هم دارند. به هیچ عنوان از روی نگاه اول نمی توان تشخیص داد که کدام یک گوشی پوکو C75 و کدام یک گوشی ردمی 14C هستند. علاوه بر اینکه قاب پشتی هر دو میان رده کاملا مشابه هم است از نظر ابعاد و وزن نیز هر دو در یک دسته قرار می گیرند. به لحاظ متریال به کار برای ساخت این میان رده ها نیز با دو گوشی کاملا مشابه مواجه هستیم.
شیائومی گوشی Redmi 14C را با وزن ۲۰۴ گرمی در اختیار کاربران قرار می دهد. یادآور می شویم که نسخه های مختلف رنگ بندی این گوشی وزن متفاوتی نسبت به هم دارند. برای قاب پشتی این گوشی شیائومی ترجیح داده به سراغ پلاستیک برود. استفاده از این متریال برای فریم دستگاه نیز نشان می دهد که شیائومی قصد داشته هم وزن گوشی را پایین آورده و هم قیمت آن را مناسب تر اعلام کند.
در طرف دیگر گوشی پوکو C75 نیز با همین متریال در اختیار کاربران قرار می گیرد. استفاده از شیشه برای قاب جلویی هر دو گوشی نیز قابل پیش بینی بود. جالب است بدانید که ابعاد و ضخامت هر دو گوشی کاملا مشابه هم بوده و یک میلی متر با هم تفاوت ندارند. بر روی قاب پشتی هر دو گوشی می توانیم یک جزیره دایره ای شکل را مشاهده نماییم. شیائومی سنسورهای دوربین را درون این جزیره قرار داده است. در خصوص شکل ساخت این گوشی باید بدانید که از مجموع ۳ حفره که شباهت زیادی به سنسورهای دوربین دارند تنها یک حفره برای دوربین اصلی و یک حفره دیگر برای لنز کمکی گوشی پوکو C75 کاربرد خواهند داشت. حفره دیگر فیک بوده و جنبه تزیینی دارد. در کنار سنسورها می توانیم فلش را مشاهده نماییم.
همین شکل طراحی را می توانیم بر روی گوشی Redmi 14C نیز ببینیم. شباهت عجیب این دو گوشی برای کاربران می تواند انتخاب را دشوار کند.
هر دو گوشی ساختاری کاملا مشابه هم دارند. از نظر کیفیت و جنس بدنه نیز دو میان رده شیائومی کاملا مشابه هم خواهند بود. اگر تنها نوع طراحی و کیفیت ساخت گوشی برای شما اهمیت دارد، به هیچ عنوان نمی توانید از این بخش انتخاب خود را انجام دهید.
در مرحله بعدی برای مقایسه گوشی Poco C75 و Redmi 14C به سراغ نوع صفحه نمایش و کیفیت آن ها می رویم. شباهت عجیب این گوشی ها تنها مخصوص بدنه نیست. صفحه نمایش هر دو گوشی نیز به طور ۱۰۰ درصد مشابه هم بوده و کار را برای کاربران جهت خرید یک گزینه دشوار می کند.
بر روی هر دو گوشی می توانیم صفحه نمایش ۶.۸۸ اینچی را مشاهده کنیم. شیائومی برای این گوشی ها به سراغ پنل IPS LCD رفته است. خبر خوش برای کاربران این بوده که هر دو صفحه نمایش از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی می کنند. به همین علت هنگام انجام بازی و تماشای فیلم هیچگونه کندی و لگ را از صفحه نمایش این گوشی ها دریافت نخواهید کرد.
رزولوشن نمایشگر هر دو گوشی ۱۰۸۰ در ۷۲۰ پیکسل است. علاوه بر این تراکم پیکسلی هر دو گوشی نیز ۲۶۰ پیکسل در اینچ بوده که از این منظر نیز مشابه هم هستند. نسبت نمایشگر به بدنه، حداکثر روشنایی و نسبت تصویر برای هر دو گوشی نیز ۱۰۰ درصد مشابه هم است.
با توجه به تمام این موارد کاربرانی که قصد انتخاب یک گوشی بین پوکو C75 و ردمی 14C را دارند، به هیچ عنوان نمی توانند تا این لحظه انتخاب خود را انجام دهند. به سراغ سایر بخش ها می رویم و با مقایسه آن ها تفاوت های موجود را بیان خواهیم کرد.
مقایسه گوشی شیائومی ردمی 14C و پوکو C75 از نظر نوع سخت افزار به کار رفته و تراشه نیز نشان می دهد که بهتر است وقت را تلف نکنیم و به سراغ سایر بخش ها برویم. شیائومی هر دو گوشی را به طور ۱۰۰ درصد با یک نوع مشخصات فنی روانه بازار می کند. تنها تفاوت این گوشی ها به کانفیگ های مختلف آن ها برمیگردد.
بر روی هر دو گوشی می توانیم پردازنده ای از مدیاتک را مشاهده کنیم. پردازنده هلیو جی ۸۱ اولترا که عملکردی کاملا معمولی دارد. عجیب است که شیائومی بر روی هر دو گوشی یک تراشه معمولی را به کار گرفته است. به نظر می رسد که این برند می توانست با هدف افزایش جذابیت خرید هر کدام از این میان رده ها به سراغ استفاده از یک تراشه دیگر برود. پردازنده های ۸ هسته ای که از فرآیند ساخت ۱۲ نانومتری پیروی می کنند. این تراشه تنها برای انجام کارهای روزمره و اجرای بازی های معمولی عملکردی راضی کننده خواهد داشت. به هیچ عنوان نباید روی اجرای بازی های سنگین با استفاده از این پردازنده حساب باز کنید.
بالاخره به یک تفاوت جزئی در این دو گوشی برخورد خواهیم کرد. از نظر نوع کانفیگ ها و تنوع نسخه ها، گوشی ردمی 14C می تواند برای کاربران انتخابی جذاب تر باشد. شیائومی این گوشی خود را در چندین کانفیگ با حافظه های رم ۴ گیگابایتی، ۶ گیگابایتی و ۸ گیگابایتی روانه بازار می کند. کاربرانی که قصد خرید گوشی Redmi 14C را دارند، می توانند از بین نسخه های ۱۲۸ گیگابایتی و ۲۵۶ گیگابایتی انتخاب خود را انجام دهند.
در طرف دیگر گوشی Poco C75 قرار گرفته که تنها در دو نسخه روانه بازار شده است. این امکان را دارید تا از بین نسخه های ۶ گیگابایتی با حافظه رم ۱۲۸ گیگابایتی ۸ گیگابایتی با حافظه رم ۲۵۶ گیگابایتی خرید خود را انجام دهید. اگر به دنبال افزایش فضای ذخیره سازی این گوشی ها هستید، می توانید یک کارت حافظه را بر روی آن ها نصب نمایید. برای نصب کارت حافظه بر روی گوشی ردمی 14C باید یک سیم کارت را بردارید. این در حالی است که گوشی Poco C75 دارای درگاه جداگانه برای نصب کارت حافظه است.
با مقایسه گوشی Poco C75 و Redmi 14C از نظر پردازنده و سخت افزار نیز متوجه شدیم که به هیچ عنوان نمی توانیم انتخاب خود را در این بخش انجام دهیم.
هرچه جلوتر می رویم با شباهت بیشتر دو گوشی شیائومی ردمی 14C و پوکو C75 مواجه می شویم. شیائومی این ۲ میان رده خود را در سال ۲۰۲۴ روانه بازار کرده است. به صورت پیش فرض بر روی هر دو گوشی می توانیم رابط کاربری HyperOs را مشاهده نماییم. علاوه بر این هر دو گوشی در زمان عرضه سیستم عامل اندروید ۱۴ را دارند.
از نظر رابط کاربری ۲ میان رده جذابیت زیادی برای کاربران خواهند داشت. استفاده از قابلیت های هوش مصنوعی سبب شده است که این رابط کاربری بسیار جذاب تر از گذشته عمل کند. هر دو گوشی پشتیبانی های امنیتی و نرم افزاری را به مقدار یکسان دریافت خواهند نمود.
تا اینجا با مقایسه گوشی Redmi 14C و Poco C75 شیائومی از نقطه نظرهای مختلف به هیچ عنوان نتوانسته ایم انتخاب خود را انجام دهیم. بهتر است که سراغ بررسی کیفیت دوربین این دو گوشی برویم.
بر روی قاب پشتی گوشی Redmi 14C می توانیم دوربین سه گانه را مشاهده نماییم. دوربین اصلی این گوشی ۵۰ مگاپیکسلی است. این دوربین دارای قابلیت PDAF بوده که شما را یاری می کند تا بتوانید از تصاویر را به واسطه فوکوس خودکار با کیفیت مطلوب به ثبت برسانید. در نور روز عملکرد دوربین این گوشی قابل قبول است. یک سنسور ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق نیز در کنار دوربین اصلی این گوشی می توان مشاهده نمود. این سنسور نیز جنبه دکوری دارد. سومین سنسور دوربین گوشی Redmi 14C نیز یک سنسور کمکی ۰.۰۸ مگاپیکسلی است.
در طرف دیگر گوشی پوکو C75 را مشاهده می کنیم که با یک دوربین اصلی و یک دوربین کمکی روانه بازار می شود. به مانند رقیب این گوشی نیز دارای دوربین ۵۰ مگاپیکسلی است. دوربین اصلی این گوشی دارای قابلیت PDAF بوده که به شما کمک می کند هنگام عکاسی بتوانید از ویژگی فوکوس خودکار روی تصاویر بهره ببرید. خوشبختانه شیائومی از هوش مصنوعی برای بالا بردن کیفیت تصاویر این گوشی استفاده کرده است. در کنار دوربین اصلی می توانیم یک دوربین تضمینی دیگر نیز مشاهده کنیم. دوربین ۰.۰۸ مگاپیکسلی که به هیچ عنوان تاثیر خاصی بر روی کیفیت عکس ها نخواهد گذاشت. با این گوشی می توانید تصاویری مطلوب به ثبت برسانید. اگر به دنبال فیلمبرداری با استفاده از دوربین گوشی ردمی 14C یا پوکو C75 هستید، تنها می توانید با رزولوشن ۱۰۸۰ پیکسلی ویدیوهای خود را ضبط کنید.
دوربین سلفی هر دو گوشی نیز کاملا مشابه هم است. یک دوربین ۱۳ مگاپیکسلی از نوع واید که هم از نظر عکاسی و هم از نظر فیلمبرداری کاملا مشابه هم عمل می کنند. با توجه به کیفیت مشابه صفحه نمایش و توان یکسان پردازنده های این دو میان رده عملکرد آن ها در زمینه عکاسی نیز کاملا مشابه هم خواهد بود.
مقایسه گوشی های Poco C75 با Redmi 14C از نظر دوربین نیز نشان داد که به هیچ عنوان نمی توانیم تفاوتی بین عکس های ثبت شده با آن ها ببینیم. شاید دوربین ۲ مگاپیکسلی ماکرو هر کاربری را فریب دهد تا به سراغ خرید گوشی ردمی 14C برود. در عین حال هنگام عکاسی با دوربین هر دو گوشی متوجه می شوید که کیفیت آن ها یکسان است.
در گام آخر برای مقایسه گوشی شیائومی Poco C75 و Redmi 14C به سراغ ظرفیت باتری و میزان شارژدهی آن ها می رویم. شاید در این بخش بتوانیم تفاوتی بین دو گوشی مشاهده کنیم. شیائومی بر روی هر دو گوشی یک باتری ۵۱۶۰ میلی آمپر ساعتی را به کار گرفته است. این باتری ظرفیت مناسبی برای انجام کارهای روزمره خواهد داشت. اگر استفاده معمولی از گوشی خود دارید، باتری آن تا دو روز شارژدهی را بر عهده می گیرد. هر دو گوشی از شارژر ۱۸ وات پشتیبانی می کنند. متاسفانه شیائومی درون جعبه هیچ کدام از گوشی ها شارژر را قرار نداده است. به همین علت کاربر باید هزینههای جداگانه برای خرید آداپتور شارژ پرداخت نماید. بهتر است بیشتر از این وقت خود را تلف نکرده و مقایسه این بخش را نیز به اتمام برسانیم. در این بخش نیز هر دو گوشی کاملا مشابه هم هستند.
از قسمت های مختلف با مقایسه گوشی ردمی 14C و پوکو C75 شیائومی چیز خاصی دستگیر ما نشد. به همین علت تصمیم داریم که به بررسی نوع اسپیکر قرار گرفته شده بر روی دستگاه ها برویم. شیائومی هر دو گوشی را با اسپیکر مونو در اختیار کاربران قرار داده است. این اسپیکرها از نظر بلندا و کیفیت صدا کاملا مشابه هم عمل می کنند. هر دو میان رده با پشتیبانی از جک ۳.۵ میلیمتری صدا در اختیار کاربران قرار می گیرند. به هیچ عنوان نمی توانیم تفاوت خاصی بین کیفیت اسپیکرهای این دو گوشی مشاهده کنیم.
مقایسه گوشی شیائومی Redmi 14C و Poco C75 از نقطه نظرهای مختلف نشان داد که کوچک ترین تفاوتی بین این دو میان رده وجود ندارد. با توجه به این موارد و به واسطه شباهت زیاد طراحی و ساخت، کیفیت دوربین، عملکرد پردازنده و میزان شارژدهی هر دو گوشی کاملا بسته به سلیقه ای که دارید، می توانید یکی از آن ها را انتخاب کنید.
اگر به دنبال دریافت قیمت گوشی Redmi 14C و قیمت گوشی پوکو C75 هستید، می توانید از خدمات ارائه شده در فروشگاه اینترنتی وال تل بهره ببرید. امکان خرید گوشی Redmi 14C و خرید گوشی Poco C75 را ما در این فروشگاه با بهترین قیمت برای کاربران فراهم کرده ایم.
شما میتوانید از طریق واتسآپ یا تماس تلفنی با همکاران ما در واحد پشتیبانی در ارتباط باشید و مشاوره لازم را دریافت نمایید.