پروفایل

مقایسه گوشی گلکسی A35 و گلکسی A34، نسخه جدید محصولات سامسونگ ارزش خرید دارد یا خیر؟

مقایسه گوشی گلکسی A35 با گلکسی A34 به کاربرانی که علاقه مند به خرید میان رده‌ های این برند هستند می‌ تواند کمک کند تا بهترین انتخاب را داشته باشند. پس از آنکه سامسونگ در سال ۲۰۲۴ میان رده جدید خود را تحت عنوان Galaxy A35 روانه بازار کرد، بسیاری از کاربران بر این باور بودند که این گوشی می‌ تواند خود را به عنوان پرفروش‌ ترین گوشی سامسونگ در این سال و یک میان رده کامل معرفی کند.

در عین حال کاربران با مقایسه گوشی‌ های Galaxy A35 با Galaxy A34 به دنبال پاسخ این سوال هستند که آیا تغییرات میان رده جدید ارائه شده توسط این برند به شکلی است که بتوانند کاربران را مجاب کنند تا به سراغ خرید این محصول بروند یا خیر؟

به واسطه اینکه این گوشی می‌ تواند خود را بهترین میان رده سامسونگ در سال ۲۰۲۴ معرفی کند، ما تصمیم گرفته‌ ایم که به مقایسه آن با نسل قبلی محصولات این برند یعنی گلکسی A34 بپردازیم. با ما در فروشگاه اینترنتی وال تل همراه باشید تا اطلاعات کافی را به شما در این خصوص ارائه دهیم.

مقایسه طراحی و ساخت Galaxy A35 و Galaxy A34

در گام نخست برای مقایسه گوشی‌ های گلکسی A35 با گلکسی A34 به سراغ نوع طراحی و ساخت آن ها می‌ رویم. برخلاف انتظار طرفداران و کاربرانی که علاقه مند به خرید محصولات این برند هستند، سامسونگ تصمیم گرفت که به نسل قبلی محصولات خود وفادار نمانده و با اندکی تغییرات میان رده جدید را روانه بازار کند. به عنوان مثال یکی از مهم‌ ترین تغییراتی که در مقایسه گوشی Galaxy A35 و Galaxy A34 می‌ توان مشاهده کرد، حذف ناچ روی نمایشگر محصول جدید ارائه شده توسط این برند است. سامسونگ تصمیم گرفته به جای طراحی قدیمی به سراغ حفره دایره‌ ای شکل برود. علاوه بر این یکی دیگر از تفاوت‌ های طراحی گوشی گلکسی A35 با گوشی گلکسی A34 به فریم قرار گرفته شده در اطراف آن برمی‌گردد. سامسونگ تصمیم گرفته که نسبت به نسل قبلی محصولات خود یک گوشی با فریم تخت‌ تر روانه بازار کند. سیاستی که این برند در پیش گرفته و قصد دارد گوشی‌ های میان‌ رده خود را بر اساس آن روانه بازار نماید. سامسونگ از طراحی جدید Key Island کمک گرفته و گوشی‌ هایی با ظاهر نسبتا متفاوت را از این برند در بازار مشاهده می‌ کنیم. در اطراف دکمه‌ های تنظیم صدا می‌ توانیم یک برآمدگی را مشاهده نماییم.

سامسونگ برای ساخت این گوشی خود همچنان اصرار دارد که از جنس پلاستیک استفاده کرده و گوشی Galaxy A35 را با فریمی از این متریال روانه بازار نماید. با این حال یکی از تغییراتی که در مقایسه گوشی Galaxy A35 و Galaxy A34 متوجه می‌ شویم این است که نوع محافظ قرار گرفته شده بر روی قسمت جلویی با نسل قبلی تفاوت‌ هایی دارد. سامسونگ ترجیح داده برای این گوشی خود به جای محافظ کورنینگ گوریلا گلس ۵ به سراغ یک محافظ دیگر یعنی گوریلا گلس ویکتوس برود. علاوه بر این با بررسی متریال به کار رفته برای ساخت گوشی Galaxy A35 متوجه می‌ شویم که پنل پشتی آن نیز از جنس شیشه است. این در حالیست که در نسل قبلی محصولات این برند از پلاستیک استفاده شده بود. از نظر ابعاد نیز تغییراتی بر روی این گوشی مشاهده می‌ کنیم. سامسونگ این مدل گوشی خود را با ابعادی حدود یک سانتی‌ متر کشیده‌ تر نسبت به گلکسی A34 در اختیار کاربران قرار می‌ دهد.

از جمله مشخصات دیگر گوشی‌ های گلکسی A35 و گلکسی A34 از نظر نوع طراحی و ساخت می‌ توان به پشتیبانی از گواهی IP67 بر روی هر دو گوشی اشاره کرد. سامسونگ تلاش کرده که میان رده‌ های خود را با این گواهی در اختیار کاربران گذاشته تا مقاومت بالایی درعمق یک متری آب تا حدود ۳۰ دقیقه داشته باشند. این گواهی علاوه بر این مقاومت گوشی در برابر گرد و غبار را نیز افزایش می‌ دهد.

از نظر وزن نیز محصول جدید ارائه شده توسط این برند نسبت به نسل قبلی یعنی گلکسی Galaxy A34 حدود ۱۰ گرم سنگین‌ تر است. با وجود اینکه میان رده قبلی دارای وزن ۱۹۹ گرمی بود این گوشی ۲۰۹ گرم وزن دارد.

اگر بخواهیم یک جمع‌ بندی از طراحی و ساخت گوشی‌ های گلکسی A35 و گلکسی A34 داشته باشیم به عملکرد مناسب هر دو میان رده اشاره خواهیم نمود. شاید تغییرات جزئی که بر روی این گوشی اعمال شده‌ اند جذابیت خرید آن را برای علاقه مندان به میان رده‌ های این برند افزایش دهد.

مقایسه گوشی‌ های گلکسی A35 و گلکسی A34 از نظر صفحه نمایش

مقایسه صفحه نمایش گوشی‌ های Galaxy A35 و Galaxy A34 نیز می‌ تواند به شما کمک کند تا تصمیم بهتری برای انتخاب یک میان رده از بین محصولات ارائه شده توسط سامسونگ بگیرید. گوشی سامسونگ گلکسی Galaxy A35 به مانند نسل قبلی با ابعاد ۶.۶ اینچی روانه بازار می‌ شود. علاوه بر این با مقایسه نمایشگر گوشی Galaxy A35 و Galaxy A34 متوجه می‌ شویم که هر دو محصول دارای پنل SUPER AMOLED هستند. از نظر نرخ نوسازی نیز دقیقا هر دو محصول مشابه هم بوده و با نرخ بروزرسانی ۱۲۰ هرتزی روانه بازار می‌ شوند.

به سراغ سایر بخش‌ های نمایشگر دو گوشی که برویم نیز به شباهت‌ هایی برخورد خواهیم کرد. به عنوان مثال رزولوشن صفحه نمایش گوشی‌ های گلکسی A35 و گلکسی A34 مشابه هم بوده و هر دو از وضوح ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسلی بهره می‌ برند. جالب است بدانید که تراکم پیکسلی صفحه نمایش هر دو گوشی نیز دقیقا مشابه هم است. هر دو میان رده با تراکم پیکسلی ۳۹۰ پیکسل در اینچ در اختیار کاربران قرار گرفته‌ اند. تغییرات صفحه نمایش گوشی Galaxy A35 نسبت به Galaxy A34 به کمترین حد ممکن می‌ رسد. افرادی که قصد خرید یک گوشی از بین این دو میان رده را دارند، نمی‌ توانند با مقایسه صفحه نمایش این دو محصول تصمیم خود را اتخاذ کنند. بهتر است به سراغ سایر بخش‌ ها رفته تا به مقایسه گوشی Galaxy A35 و Galaxy A34 بپردازیم.

مقایسه سخت‌ افزار گوشی گلکسی A35 و گلکسی A34

در گام بعدی برای مقایسه گوشی گلکسی A35 و گلکسی A34 به سراغ سخت افزار و پردازنده‌ های قرار گرفته شده بر روی آن ها می‌ رویم. بدون تردید یکی از بزرگترین تغییرات گوشی Galaxy A35 نسبت به Galaxy A34 نوع پردازنده‌ ای است که بر روی آن قرار دارد. سامسونگ ترجیح داده برای نسل جدید محصولات خود به جای پردازنده نسل قبلی یعنی مدیاتک دیمنسیتی ۱۰۸0 از یک پردازنده اختصاصی تحت عنوان اگزینوس ۱۳۸۰ استفاده کند. همانگونه که می‌ دانید پردازنده قبلی یک تراشه ۶ نانومتری بود. با این حال پردازنده ۵ نانومتری قرار گرفته شده بر روی این گوشی از نظر فرآیند ساخت می‌ تواند قدرت بیشتر خود را نمایان کند. علاوه بر این یکی دیگر از تغییرات پردازنده گوشی Galaxy A35 نسبت به Galaxy A34 نوع کلاسترهایی است که بر روی آن مشاهده می‌ کنیم. این تراشه دارای چیدمان ۴ + ۴ است. ۴ کلاستر قدرتمند در کنار ۴ کلاستر کم مصرف عهده‌ دار انجام پردازش‌ ها بر روی این گوشی هستند. علاوه بر این پردازنده گرافیکی که بر روی گوشی سامسونگ Galaxy A35 به کار رفته نسبت به نسل قبلی مقداری بهتر عمل خواهد کرد. نوع پردازنده گرافیکی گوشی Galaxy A34 وظیفه پردازش‌ های گرافیکی را بر عهده گرفته بود، Mali-G68 MC4 بوده در حالی که بر روی این گوشی یک پردازنده گرافیکی از نوع Mali-G68 MP5 مشاهده می‌ کنیم.

از جمله مشخصات سخت افزاری دیگر این دو میان رده می‌ توان به بهره‌ مندی از حافظه‌ های رم ۶ گیگابایتی و ۸ گیگابایتی اشاره کرد. هر دو محصول دقیقا از نظر حافظه رم و حافظه داخلی به یک شکل روانه بازار می‌ شوند. کاربران بسته به نیازی که دارند، می‌ توانند به سراغ خرید گوشی Galaxy A35 با حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت و یا ۲۵۶ گیگابایت بروند. این شرایط برای نسل قبلی نیز وجود دارد. از جمله ویژگی‌ های دیگر هر دو گوشی می‌ توان به بهره‌ مندی از درگاه کارت حافظه اشاره کرد.

مقایسه گوشی Galaxy A35 و Galaxy A34 را از نظر نرم‌ افزار و رابط کاربری

مقایسه نرم‌ افزار و رابط کاربری گوشی گلکسی A34 و گلکسی A35 نشان می‌ دهد که نسل قبلی محصولات این برند در این زمینه قافیه را به نسخه جدید واگذار می‌ کند. سامسونگ گوشی Galaxy A34 را در سال ۲۰۲۳ بر پایه اندروید ۱۳ روانه بازار کرد. در طرف مقابل گوشی Galaxy A35 قرار گرفته که در سال ۲۰۲۴ و بر پایه اندروید ۱۴ روانه بازار شده است. یادآور می‌ شویم که کاربران هم اکنون می‌ توانند بروزرسانی‌ ها را دریافت کرده و نسخه سیستم عامل گوشی Galaxy A34 را از ۱۳ به ۱۴ ارتقا دهد.

یکی دیگر از تفاوت‌ های گوشی Galaxy A35 و Galaxy A34 از نظر نرم‌ افزاری به نوع رابط کاربری آن ها برمی‌گردد. گوشی Galaxy A34 بار رابط کاربری One UI 5.1 روانه بازار شده است. در طرف مقابل گوشی Galaxy A35 قرار گرفته که با رابط کاربری One UI 6.1 در اختیار کاربران قرار می‌ گیرد.

گوشی Galaxy A35 به مانند برخی از میان رده‌ های توانمند این برند مجهز به پلتفرم Samsung Knox شده است. این ویژگی را بیشتر بر روی پرچمداران مشاهده کرده‌ ایم. استفاده از این پلتفرم می‌ تواند برای حفاظت از اطلاعات حیاتی گوشی بسیار موثر باشد. علاوه بر این به واسطه استفاده از فناوری‌ های جدید از نفوذ بدافزارها به گوشی گلکسی A35 جلوگیری می‌ شود. یکی دیگر از ویژگی‌ های نرم‌ افزاری گوشی Galaxy A35، بهره‌ مندی از یک ابزار جدید تحت عنوان Auto Blocker است. استفاده از این فناوری سبب می‌ شود که گوشی به صورت خودکار از نظر وجود بدافزارها مورد اسکن قرار گیرد. علاوه بر این هنگامی که قصد نصب هرگونه برنامه از منابع غیر مجاز را دارید یک اخطار دریافت خواهید کرد. در کنار این موارد بکارگیری فناوری‌ های جدید کمک می‌ کند که در حین اتصال دستگاه‌ های دیگر به گوشی از طریق کابل USB اعتبار آن ها بررسی شده و دستگاه‌ های غیر مجاز نمی‌ توانند به این میان رده متصل شوند.

مطابق ادعای سامسونگ هر دو میان رده تا ۴ سال می‌ توانند بروزرسانی اندروید را دریافت کنند. این میزان برای بروزرسانی‌ های امنیتی به ۵ سال می‌ رسد.

مقایسه دوربین گوشی گلکسی A35 و گلکسی A34

بدون تردید مقایسه گوشی‌ های Galaxy A35 با Galaxy A34 از نظر دوربین یکی از مهم‌ ترین بخش‌ های این مطلب به شمار می‌ رود. با توجه به اینکه بخش زیادی از کاربران مهمترین فاکتور خود را برای خرید یک میان‌ رده کیفیت بالای دوربین در نظر می‌ گیرند، می‌ توان با بررسی و مقایسه این قسمت تصمیم نهایی را برای انتخاب بهترین گزینه گرفت. قبل از هر چیز باید بیان کنیم که نوع پیکربندی انتخاب شده توسط سامسونگ برای گوشی Galaxy A35 کاملا مشابه نسل قبلی یعنی گوشی Galaxy A34 است. نماینده جدید کره‌ ای‌ ها با یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی عریض روانه بازار می‌ شود. این در حالیست که نسل قبلی محصولات این برند دارای سنسور ۴۸ مگاپیکسلی بود. از جمله ویژگی‌ های دوربین اصلی این گوشی می‌ توان به پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال تصاویر و فوکوس خودکار با تشخیص فاز اشاره کرد. این ویژگی‌ ها را قبلا بر روی گوشی Galaxy A34 نیز مشاهده کرده‌ ایم. حتی اگر ارتقا نسبی عملکرد دوربین نسل جدید محصولات ارائه شده توسط این برند را ناچیز بدانیم ولی امیدوار هستیم که به مانند گوشی Galaxy A34 بتواند در ثبت تصاویر با کیفیت عملکردی عالی داشته باشد. دوربین اصلی در نور روز تصاویر را بدون نویز و با جزئیات کامل به ثبت می‌ رساند. علاوه بر این کاربران امیدوارند که گوشی Galaxy A35 مشکل ایجاد نویز نداشته و هنگامی که در محیط‌ های کم نور قصد عکاسی دارند، رنگ‌ ها را با واقعیت بیشتر مشاهده نمایند.

دوربین دوم که بر روی قاب پشتی قرار گرفته یک سنسور اولتراواید ۸ مگاپیکسلی است. هم سنسور اولتراواید نسل قبلی و هم سنسور نسل جدید عملکردی قابل قبول دارند. علاوه بر این بر روی قاب پشتی هر دو میان رده می‌ توانیم یک سنسور دوربین ۵ مگاپیکسلی ماکرو را مشاهده کنیم.

امکان فیلمبرداری با رزولوشن 4K با استفاده از دوربین اصلی هر دو گوشی وجود دارد.

به سراغ مقایسه دوربین سلفی گوشی‌ های گلکسی A35 و Galaxy A34 می‌ر ویم. جایی که سامسونگ دقیقا به مانند نسل قبلی ترجیح داده که یک سنسور ۱۳ مگاپیکسلی را به عنوان دوربین سلفی یه کار گیرد. امکان فیلمبرداری 4K با دوربین سلفی هر دو محصول وجود دارد.

عملکرد دوربین هر دو محصول رضایت بخش است. در واقع پس از مقایسه دوربین گوشی Galaxy A35 با Galaxy A34 متوجه می‌ شویم که هر دو محصول تقریبا تصاویر را با کیفیت و وضوح یکسان می‌ توانند ثبت کنند.

مقایسه باتری و شارژدهی Galaxy A35 با Galaxy A34

سامسونگ به ندرت دست به باتری گوشی‌ های میان رده خود می‌ زند. با مقایسه گوشی گلکسی A35 و گلکسی A34 از نظر باتری و شارژدهی متوجه می‌ شویم که هر دو میان رده از یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی بهره می‌ گیرند. از دیگر مشخصات گوشی‌ ها می‌ توان به بهره‌ مندی از شارژر ۲۵ وات اشاره نمود. پشتیبانی از فناوری شارژ سریع را می‌ توان یکی دیگر از ویژگی‌ های هر دو میان رده سامسونگ نام برد.

هیچ کدام از دو میان رده از ویژگی‌ هایی مانند فناوری شارژ بی سیم و همچنین شارژ معکوس پشتیبانی نمی‌ کنند.

گوشی گلکسی A34 بخریم یا گلکسی A35؟

با مقایسه گوشی‌ های Galaxy A35 و Galaxy A34 از جنبه‌. های مختلف توانستیم اختلافات این دو میان رده را به خوبی شرح دهیم. سامسونگ نسل جدید خود را تقریبا مشابه نسل قبلی محصولات این برند روانه بازار می کند.

قیمت گوشی گلکسی A35 و همچنین قیمت گوشی Galaxy A34 می‌ تواند یکی از مهمترین فاکتورها برای انتخاب گوشی به شمار رود. نسل جدید محصولات ارائه شده توسط سامسونگ از نظر کیفیت بدنه می‌ تواند رقابت با گوشی A54 پیروز شود. با این حال از جنبه‌ های دیگر با مقایسه هر دو میان رده متوجه شدیم که عملکردی کاملاً یکسان دارند.

اگر قصد اطلاع از قیمت گوشی Galaxy A35 را دارید و یا به دنبال دریافت قیمت گوشی Galaxy A34 هستید، می‌ توانید از خدمات ارائه شده در فروشگاه اینترنتی وال تل بهره ببرید.

 

ثبت دیدگاه

نظرات کاربران

فرهاد نصراللهی سیچانی

3 دی 1403

خیلی ممنون از توصیف در مورد این دو گوشی بنده A35 خریدم و خوشحال شدم که انتخابم درست بوده . ممنون

وال تل

مبارکتون باشه