پروفایل

استفاده از آنتی ویروس رایگان برای کامپیوتر و لپتاپ

به طور کلی، آنتی‌ویروسهای رایگان برای کامپیوتر و لپتاپ ها معمولاً قابلیت‌های محافظت اساسی را ارائه می‌دهند اما در مقایسه با نسخه‌های پرداختی، ممکن است در برخی از ویژگی‌ها کمتر عملکرد داشته باشند. هنگام انتخاب یک آنتی‌ویروس رایگان برای کامپیوتر، چندین گزینه معتبر وجود دارد که می‌توانید استفاده کنید.

معرفی چندین آنتی ویروس رایگان

1. Avast Free Antivirus

یکی از محبوب‌ترین آنتی‌ویروس‌های رایگان است که قابلیت‌های مبارزه با ویروس‌ها، جاسوس‌افزارها و برنامه‌های مخرب را دارا می‌باشد. همچنین دارای ویژگی‌هایی مانند آپدیت خودکار و بررسی زمان‌بندی شده است.با قابلیت‌های مانیتورینگ در زمان واقعی، حفاظت از ایمیل و وب، بررسی‌های زمان‌بندی شده و دارای ویژگی پیشرفته مثل "رهگیری هوشمند" می‌باشد که به شناسایی و مسدود کردن تهدیدات جدید کمک می‌کند.

2. AVG AntiVirus Free

نیز یک آنتی‌ویروس معروف است که در امان نگه داشتن کامپیوتر شما از ویروس‌ها، جاسوس‌افزارها و تهدیدات دیگر کمک می‌کند. دارای ویژگی‌هایی مانند حفاظت در زمان واقعی، بررسی برنامه‌ها و فایل‌ها و جدول زمانی بررسی است و همچنین دارای قابلیت‌هایی مانند حملات اینترنتی، حفاظت از ایمیل و وب، بررسی‌های زمان‌بندی شده و قابلیت بلوک‌کردن فایل‌های مخرب است.

3. Avira Free Security

یک آنتی‌ویروس قدرتمند با قابلیت‌های حفاظت در برابر ویروس‌ها، تروجان‌ها، جاسوس‌افزارها و برنامه‌های مخرب دیگر است. همچنین دارای ویژگی‌های مانند بلوک کردن تهدیدات آنلاین و آپدیت خودکار است. از دیگر قابلیت‌های آن میتوان به بررسی فایل‌ها و برنامه‌ها، حفاظت از ایمیل و وب، و قابلیت بلوک کردن تروجان‌ها و برنامه‌های جاسوسی میباشد.

4. Bitdefender Antivirus Free Edition

یک آنتی‌ویروس کم حجم و قدرتمند است که به طور مداوم سیستم شما را از ویروس‌ها و تهدیدات دیگر محافظت می‌کند. این آنتی‌ویروس دارای یک موتور قوی برای تشخیص و حذف تهدیدات است که با موتور تشخیص قوی خود، قابلیت‌های حفاظت در زمان واقعی، بررسی فایل‌ها و برنامه‌ها، و بلوک کردن تهدیدهای آنلاین را فراهم می‌کند.

به روز رسانی آنتی ویروس

توصیه می‌کنم قبل از نصب هر آنتی‌ویروس، مشخصات سیستم خود را بررسی کنید و از سازگاری آن با سیستم عامل و سخت‌افزار خود مطمئن شوید. همچنین بهتر است آنتی‌ویروس را به‌روز نگه داشته و به صورت منظم اسکن‌های کامپیوتر خود را انجام دهید مهم است به‌روزرسانی دقیق و منظم برای هر آنتی‌ویروس را انجام دهید تا بتوانید از آخرین تهدیدات محافظت کنید. همچنین توصیه می‌شود همیشه از یک آنتی‌ویروس رایگان همراه با جلوگیری از کلیک بر روی لینک‌های مشکوک و دانلود فایل‌های مشکوک استفاده کنید.

آیا این آنتی‌ویروسها قابلیت پاکسازی فایل‌های آلوده را نیز دارند؟

بله، آنتی‌ویروسهای رایگان معمولاً دارای قابلیت پاکسازی فایل‌های آلوده هستند. زمانی که آنتی‌ویروس یک فایل آلوده را تشخیص می‌دهد، قادر است آن را به‌طور خودکار درمان کند یا به شما اعلام کند تا شما بتوانید اقدامات لازم را انجام دهید. فرآیند پاکسازی فایل‌های آلوده ممکن است به تشخیص نوع آلودگی و نوع فایل وابسته باشد، اما در بسیاری از موارد، آنتی‌ویروسهای رایگان قابلیت پاکسازی فایل‌های آلوده را دارند.

مهم است بدانید که هیچ آنتی‌ویروسی نمی‌تواند به طور 100٪ تمام تهدیدات را تشخیص دهد و پاکسازی کند. برخی از تهدیدات پیچیده‌تر ممکن است نیازمند اقدامات بیشتری باشند و در برخی موارد ممکن است بخشی از فایل آلوده از بین نرود. از این رو، همواره توصیه می‌شود هر چه زودتر پس از تشخیص یک فایل آلوده توسط آنتی‌ویروس، بک‌آپ از فایل‌های مهم خود بگیرید و سپس پاکسازی را انجام دهید.

چگونه می‌توانم فایل‌هایم را پشتیبان‌گیری کنم؟

برای پشتیبان‌گیری از فایل‌های خود، می‌توانید از روش‌های مختلف استفاده کنید. در ادامه، چند روش رایج برای پشتیبان‌گیری از فایل‌ها را بررسی می‌کنیم:

  1.  پشتیبان‌گیری به صورت دستی: در این روش، شما می‌توانید فایل‌های مهم خود را به صورت دستی کپی کنید و در مکان‌های دیگری ذخیره کنید، مانند درایو خارجی، سرویس‌های ابری، دیسک‌های DVD و غیره. این روش نیازمند دستیابی منظم شما به فایل‌ها و انجام کپی دستی است، اما کنترل بیشتری بر روی فرآیند پشتیبان‌گیری و محل ذخیره‌سازی دارید.
  2.  استفاده از نرم‌افزارهای پشتیبان‌گیری: می‌توانید از نرم‌افزارهای پشتیبان‌گیری استفاده کنید که فرآیند پشتیبان‌گیری را به صورت خودکار انجام می‌دهند. این نرم‌افزارها به شما امکان می‌دهند تنظیمات پشتیبان‌گیری را تعیین کنید، محل ذخیره‌سازی را انتخاب کنید و زمانبندی را تعیین کنید. برخی از نرم‌افزارهای معروف پشتیبان‌گیری شامل Acronis True Image، EaseUS Todo Backup و Backblaze است.
  3.  استفاده از سرویس‌های ابری: سرویس‌های ابری مانند Google Drive، Dropbox، OneDrive و iCloud امکان ذخیره و پشتیبان‌گیری از فایل‌های شما را در فضای ابری فراهم می‌کنند. شما می‌توانید فایل‌های خود را در این سرویس‌ها آپلود کرده و آنها را در هر زمان و از هر دستگاهی دسترسی داشته باشید.
  4.  استفاده از درایو خارجی: اتصال یک درایو خارجی (مانند هارد دیسک خارجی یا فلش درایو) به کامپیوتر خود و کپی کردن فایل‌های مهم بر روی آن یک روش ساده و قابل اعتماد برای پشتیبان‌گیری است. درایو خارجی را می‌توانید در جایی امن نگهداری کنید و به آن دسترسی داشته باشید هنگامی که نیاز به بازیابی فایل‌هایتان دارید.

مهمترین نکته در پشتیبان‌گیری از فایل‌ها، انجام آن به طور منظم و پیوسته است. همچنین، توصیه می‌شود فایل‌های پشتیبان رابه صورت رمزنگاری شده نگهداری کنید تا از نقص داده‌ها در صورت دسترسی غیرمجاز به آنها جلوگیری شود. همچنین، همیشه از قابلیت بازیابی پشتیبان مطمئن شوید تا در صورت نیاز به بازیابی فایل‌ها، بتوانید به راحتی اقدام کنید.

ثبت دیدگاه